10 regels van een gewone dag

Zoals het voor mij nog niet gebeurde!

Nee, ik ben niet gestorven.

Gewoon een klik op subdomeinverandering.

Onpersoonlijk? Je hebt me een paar dagen geleden niet gelezen.

Eenvoudige omleiding.

WordPress MU is een calamiteit.

Oh, er moet een einde zijn aan het einde.

Ook vernieuw de Google Maps API en Live Writer.

Hallo! Google is geweldig.

Misschien weet alleen maar heel nieuwsgierig waar ik het over heb.

Rondleiding Cadastre 018

En jij ... vergeet me niet.

4 Antwoorden op "10 regels van een gewone dag"

  1. Oké, ik bedoelde dit niet zo. Ik dacht eerder aan enkele beperkingen die het zeker voorstelt om te migreren naar een recentere versie van WordPress en dat het gebruik van sommige functionaliteiten beperkt.

    Ik heb ernstige problemen om online te bewerken met Google Chromme. U kunt niet werken in WYSIWYG omdat de huidige versie van WP geen scripts ondersteunt. Ik moest een aantal urls bewerken die absoluut waren en ik kreeg een puinhoop in een paar berichten waarin alle HTML-tags werden verwijderd, Live Writter liet me niet verder gaan dan de laatste 500-items, tot slot, ik moest Firefox gebruiken.

    Heb je overwogen om naar een nieuwere versie van WP te gaan?

  2. Slechts één verschil: "WordPress MU is GEEN calamiteit", omdat het veel van het werk heeft gedaan zonder onze handen te vies te maken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.