37.5 seconden van je laatste kus

Nee zeggen tegen je zou gemakkelijker zijn geweest dan je het te horen zeggen. Het doet hier in het hart hard pijn, niet dat ik het niet had verwacht, nu niet, misschien nooit.

je laatste kus Daarom vraag ik je om deze laatste kus. Niet te lang, niet te kort. Alleen van 37.5 seconden van het contact van mijn droge lippen met de lippenstift in je vlezige mond. Zonder inleiding, meer dan de knuffel onder nieuwe omstandigheden, zacht, sterk, intens, totdat ik je adem achter mijn linkeroor voel en je bonzen in mijn borstbeen tegen je rechter tepel gedrukt.

Zonder afbreuk te doen aan wat was, of wat niet, veel minder dan wat -we weten het- zal niet zijn. Dat je in mijn ogen kijkt, met het ooit gevoel van vlinders, dat we met onze botten huilen om wat er is overgebleven, om wat er is gebleven, om wat -Ik veronderstel- We zullen nooit weten waar het is.

Dat je me vandaag je lippen leent, voor mij, en dat je de mijne vandaag als verband gebruikt. Niet sterk, niet zacht, geen tong, niet zozeer. Ik wil gewoon de magie van je adem voelen, het chemische contact -dat weet ik- Dat rilt je rug in lier en wordt verscheurd in de vrije val van mijn pauken.

15 seconden voelen in jouw onfeilbare Chicle Clorets, de herinnering die voordien bestaat, voordat de dingen werden verwoest -te winnen-. Om ervoor te zorgen dat uw blik me in slapeloosheid achtervolgt, uw tedere glimlachen en uw gelach brult als de echo van chiflones, verward met de schreeuwen van verloren vissers, daar in de intense duisternis, waar de Chilica.

15 seconden om te bevestigen dat niemand kan houden van -of stop met het doen- 's nachts, avond, nacht, de andere. Om te vergeten tussen de benen van een ander meisje, je gekreun met het hare, je begraven in de aureool van haar buik en je doen herleven in de kus van haar lippen -deze kus-.

7 seconden om oud te worden met jou, om te onthouden dat je ergens leeft, en om te vergeten dat je niet meer bij me bent -niet in mijn ruimte-, ja in mijn tijd. Dat je me mist, dat je me vergeet, in je krullen, met de tint die het moment wilde, met het grijs dat onfeilbaar bestaat. Om je aan te raken op de steen van mijn borstkas, om je nagels te doen herleven door de rivieren van mijn rug, aan de grens van de lijn, zelfs als je niet meer bestaat.

Een halve seconde voor die dag -of de nacht- wanneer de beat de top bereikt en daar, als het bloed mijn capillairen nu niet voedt en mijn lippen droog worden, koud omdat ze niet langer leven ...

Van deze kant kan je voelen,en de andere- voor de laatste en de eerste keer, de hele sensatie van deze kus.

Sorry voor de kinderen die de blog bezoeken. Het was onbedoeld nodig.

7 Antwoorden op "37.5 seconden van je laatste kus"

  1. ja ... minder dan slecht. Deze dingen gebeuren beslist van hier naar de andere kant van de Lempa.

  2. dank je wel, het is een geomatica blog

  3. haha hoe boos jij bent.

    Eigenlijk had al een deel van de inhoud gewijzigd om de categorie R te verwijderen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.