6 maanden inkomsten op een blog

Dit weekend moest ik praten over manieren om geld te verdienen met inhoud op internet, het was een groep jonge ondernemers, zij die hun Hi5-profiel hebben! tot de kroon van pinten; dus ik wil dit bericht opdragen om erover te praten de winst het inkomen dat het vorige web genereerde toen we een maand waren om het eerste jaar aan te passen.

 

De blog begon in juni van 2007, hoewel het tot november was dat onze vriend Cartesia de optie Analytics-statistieken toevoegt, dus vandaag wil ik de zes maanden laten zien die deze statistieken betekenen, vergeleken met het tastbare inkomen.

1. Inkomsten van AdSense

Maand binnenkomst omzetgroei % van de totale inkomsten Bezoeken Groeibezoeken
Van juni tot oktober € 9.38 3% ???
november 2007 € 10.73 14% 24% 3,121
december 2007 € 30.84 287% 50% 5,654 81%
januari 2007 € 39.05 26% 42% 7,500 33%
februari 2007 € 34.77 -89% 39% 9,992 32%
Maart 2007 € 65.78 89% 48% 13,406 34%
april 2007 € 103.69 58% 57% 18,893 41%

 

Voordat ik deze blog had, leidde ik een aantal educatieve initiatieven, waaronder een pagina die al bijna drie jaar bestond, ook een paar van mijn eigen blogs, en ik schreef freelance voor anderen. Toen ik aan deze blog begon, deed iemand een vrij formeel marktonderzoek met een productcyclus die markeerde wanneer belangrijke stappen moesten worden gezet, waaronder het werd aanbevolen dat ik andere louche initiatieven die niet meer dan 60 dagelijkse bezoeken overschreden, stopzetten en me volledig aan slechts één ; Dit was een van de redenen waarom slechts één van hen het overleefde en waarom ik de freelancevouding moest opgeven, hoewel het verlaten van een van hen een moeilijke beslissing was vanwege het potentieel ervan.

De tabel geeft AdSense-inkomsten weer, alleen uit inhoud, hoewel er verwijzingen en zoekresultaten zijn behaald, maar ik heb ze weggelaten omdat ze niet zo significant zijn en ze het gevoel van vergelijking wegnemen. De kolom met het% van het totaal is relatief ten opzichte van het totale inkomen, inclusief dat van de andere pagina en de schamele centen van de verlaten initiatieven.

2. Hoe de omzet groeide

 • Van juli tot oktoberToen de blog zijn pininos begon, bereikten de inkomsten via deze route amper 3% van het totaal in die 5 maanden. Als iemand me geen driejaarlijkse prognose had gemaakt, met definitie van tijden en groeiverwachtingen, zou $ 3 voldoende zijn geweest om de onderneming om een ​​vaardigheid in schrijven te vinden op te geven (want hoewel je kunt schrijven voor je plezier, is het niet tijd als je het op een gedisciplineerde manier wilt doen).
 • Vanaf november, toen ik toegang had tot statistieken, zoekwoorden en landen waar de gebruikers vandaan kwamen, kon ik $ 10.73 bereiken, wat 24% betekende in vergelijking met het totaal voor die maand.
  Vanaf dat moment was ik in staat om testoefeningen voor advertentie-indelingen te doen en te schrijven zoals het script vereist was. Zo bereikte ik in december $ 30.84 en 50% van de totale inkomsten uit AdSense
 • Januari iets verbeterd, ik kreeg 39% met $ 39.05
 • Februari Ik ging naar beneden voor het hebben van alleen 28-dagen en ik bleef op $ 34.77
 • Maart Het verbeterde en de inkomsten verdubbelden als gevolg van wijzigingen in het AdSense-beleid (effectief aangeklikt gebied, wat de effectiviteit verhoogde), dit begon effect te krijgen nadat mijn bezoekers uit Europa waren gegroeid.
 • In april, zei het script dat ik na meer dan 250 posts mijn eerste advertentiecampagne moest lanceren, die ik heb gedaan via AdWords en Zync. Ik heb een betere groei in bezoeken gehad (41%), ik ga ervan uit dat ik 21,000 bezoekers zal bereiken, het inkomen zou hoger kunnen zijn, maar mijn advertentiecampagnes in AdWords zijn gericht op de Latijns-Amerikaanse landen waar klikken $ 0.05 bedragen in tegenstelling tot die van Europa die meestal boven de $ 0.10 liggen. Het bereikte in elk geval $ 103.69 (op 27 april) en vertegenwoordigt al 57% van het totaal.

Groeistrategieën

Mijn belangrijkste strategie is om gedisciplineerd te schrijven (minimaal 40 posts per maand in deze beginfase), wat inhoudt dat de bezoekers uit de Google-zoekmachines komen en ik gemakkelijk een vergelijking kan maken tussen bezoeken en inkomsten. Als u consequent schrijft, wordt u verbonden door anderen wiens geloofwaardigheid u bezoeken zal brengen, hoewel dit een grotere vraag naar tijd voor opmerkingen inhoudt die moet worden gemodereerd en vrijwel onmiddellijk moet worden beantwoord.

In totaal heb ik in deze periode $ 294.24 opgehaald bij AdSense, als we de referenties en zoekopdrachten toevoegen, kost het $ 310.00. Toegevoegd aan de inkomsten van de andere website, hebben ze de neiging om de paar uur die 's nachts aan deze ondeugd moet worden besteed te compenseren en vooral de emotie die wordt geproduceerd door te weten dat het groeit. Hoewel ik in een later bericht van plan ben te praten over de duurzaamheid die dit heeft en de relatie met de uren die aan dit werk worden besteed en de bijbehorende kosten.

Opbrengsten van Revisies

Sommige van mijn berichten worden gesponsord, ze hebben het opgemerkt en ik hoop dat ze kunnen tolereren dat het iets is dat noodzakelijk en in sommige gevallen experimenteel is.

Deze inkomsten hebben bereikt dat $ 79.00 niet veel betekent voor het risico om lezers te verzadigen met problemen die soms met kracht worden ingegeven, maar het maakt deel uit van de oefening.

Link inkomen

Dit zijn $ 72.00, erg laag in vergelijking met mijn andere website, maar ze kloppen en ze zijn niet zo vervelend. In hun tijd zaten ze in de juiste bar, bemoeide zich met de blogroll.

Ander inkomen

Hmm ... er zijn nog andere redenen die voldoening en volwassenheid in relaties veroorzaken, vooral door het bijwonen van conferenties of het worden blootgesteld aan seminars. Als we het een prijs geven, worden de inkomsten van AdSense minuscuul.

Samenvattend is dit het totaal:

AdSense-inkomsten $ 310.00
Gezinsinkomen revisies $ 79.00
Inkomsten van Links $ 72.00
Gesponsorde conferenties € 6,175.00
Totaal (total) € 6,636.00

De beste beloningen

De cijfers zijn meestal koud, $ 6,636 aan inzendingen, 263 berichten, 574 reacties, 58,566 totale bezoeken ...

Maar geef een prijs aan bijna een jaar van posten, veel fans van geofumados en nieuwe vrienden gevonden in de kunst van bloggen ... onbetaalbaar.

Hoe dan ook, na bijna een jaar, bedank ik je voor je tolerantie ten opzichte van mijn oprechte combinatie van de smaak voor schrijven met het experiment om geld weg te halen uit het 2.o-webmodel.

Na verloop van tijd ben ik teruggekeerd naar dit schrijven en heb ik vergelijkingen gemaakt van trends die veel dingen hebben veranderd; Ik besloot echter om de post te verlaten als een historische weerspiegeling van wat er het eerste jaar in deze kunst van het systematiseren van online-inhoud gebeurt.

8 Antwoorden op "6 maanden aan inkomsten op een blog"

 1. Bedankt voor de eer om XuRxO te becommentariëren, ik weet dat je het alleen doet als je denkt dat het relevant is; Ik moet toegeven dat toen je me in Geomaticblog noemde, ik veel bezoekers heb gewonnen.

  Wat betreft de gesponsorde berichten, vragen in het algemeen degenen die voor deze diensten in Zync betalen "niet om te vermelden dat de post wordt gesponsord", dus ik plaats deze meestal in de "verschillende" categorie, hoewel ze niet allemaal daarheen gaan of allemaal. Wie in deze categorie zit, wordt gesponsord. Ik geloof dat ik op basis van uw aanbeveling, die trouwens zeer nauwkeurig is, een categorie met de naam «Beoordelingen» zal maken om te identificeren welke betaalde beoordelingen zijn. Hoewel het feit dat ze worden betaald, niet betekent dat ik heb gelogen, betekent dit eerder dat ik het onderwerp in sommige gevallen heb gedwongen, maar wanneer ik een gesponsorde service kies, probeer ik het liever eerlijk te zijn en niet alleen het goede, maar ook het tekort te bekritiseren, of dat kan zijn verbeteren.

  Wat de gesponsorde links betreft, aan de rechterkant worden ze specifiek geïdentificeerd.

  En zoals voor het hosten in Cartesian, voordat ik dit met andere blogs deed, maar er zijn veel redenen om in Cartesian te blijven, een daarvan is om bijna dagelijks contact te hebben met 50 om op de cover van cartesia te zijn.
  Zodat iemand me niet voor zou lopen, kocht ik geofumadas.com, hoewel ik niet zou verwachten dat ik de blog zou migreren, misschien alleen andere onderwerpen zou bevatten die niet zozeer met de blog te maken hebben, maar wel gebruik maken van het merk ... daar heb ik tijd voor ... maar bespaar moeite.
  Cartesia Ik heb al broodjes met bandbreedte meegebracht, vooral voor mijn afbeeldingen, dus vanaf een tijd hier worden de afbeeldingen opgeslagen op geofumadas.com en slaan ze dus problemen op voor Tomas.

  groeten.

 2. Hallo,

  Indrukwekkend document, nooit gedacht dat je in zo'n korte tijd die uitvoering op de blog kunt krijgen. Wij in de GB We hebben nooit nagedacht over het onderwerp van adverteren (vooral omdat we uw publicatieniveau of bezoeken niet hebben), maar het is gewoon een kwestie van een beetje nadenken.

  Op dit moment schrijven we (en een server bewaart) in de blog met de openhartige (of niet zo) intentie om de dingen die we leuk vinden te delen, vaak uren te gooien zonder er veel voor terug te verwachten (behalve misschien dat men op plaatsen bekend is) dat hij niet zou wachten en hem een ​​beetje trots zou geven).

  Slechts twee opmerkingen, voor eerlijkheid moet je duidelijk aangeven welke gesponsorde berichten zijn, vooral als je serieus genomen wilt worden. Laat me het uitleggen: als iemand een gesponsorde post schrijft, lijkt het een morele plicht om te zijn meerdere onpartijdig als het past en veel transparant dat als iemand schrijft voor puur plezier (of afkeer) met betrekking tot een bepaald product, dienst, etc. Zo niet, dan kun je dat denken alle ze worden gesponsord en je onpartijdigheid zal voor altijd worden verbroken.

  En dezelfde mening met betrekking tot gesponsorde links. Meng de gesponsorde links (ik begrijp dat ze niet degenen onder de categorie zijn Patrocinadores) met anderen die dat niet zijn, zou ik niet veel hosting tonen, als ik dat mag zeggen.

  Wat me verbaast, is dat je met die inkomsten de Cartesia-host al kunt gebruiken om het in je eigen domein te "monteren" en met een zeker krachtigere hosting. Ik denk dat het een kwestie van comfort is.

  Een groet!

 3. Deze gegevens kunnen misleidend zijn. Iets soortgelijks gebeurt wanneer u een website te koop aanbiedt, een van de parameters die waarde hebben, is het aantal uren dat u per week moet besteden.

 4. Bedankt Tom, je hebt gelijk. In een later bericht zal ik het hebben over de "winstgevende" die de uren van toewijding met betrekking tot inkomen kan betekenen

  groeten

 5. Hallo Gol. Enige nuance…. u spreekt van winst, terwijl het werkelijk inkomen is. U moet de kosten van uw werk en andere indirecte kosten kwantificeren om de voordelen te krijgen.

 6. Viva

  Bons ganhos. Dat Venham mais profiteert.

  Ga door sempre assim.

  Luiz Amadeu Coutinho
  Geoinformação Online

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.