Karmacracy, een van de beste aanvullingen voor blogs en sociale netwerken

Degenen die een blog, een Facebook-pagina of een Twitter-account hebben, kunnen zichzelf de volgende vragen stellen:

Hoeveel bezoeken komen uit een van mijn tweets?

Hoeveel bezoekers komen het eerste uur na het plaatsen van een link op mijn Facebook-pagina?

Hoe kan ik een tweet plannen nu op de 10: 35 in de ochtend?

In welk land heb ik een bezoek van wanneer ik een link op Linkedin post?

Hoe kan ik tegelijkertijd een bericht versturen naar meerdere Tweeter-, Facebook- en Linkedin-accounts?

Enkel voor deze vragen is er Karmacracy, een initiatief van Spaanse ondernemers die erop streeft om niet alleen activiteiten in sociale netwerken te hebben, maar ook plezier te hebben.

Karmacracy

In het begin lijkt het mij niet zo interessant als het alleen maar om iets was dat ik stond om een ​​invloed op karma te handhaven, maar in mijn geval heeft het een aantal van mijn verwachtingen opgelost, zoals bijvoorbeeld:

Schedules met de grootste impact

Meestal schrijf ik mijn artikelen om 11 uur 's nachts, wanneer mijn productieve capaciteit efficiënter is in termen van uitvinden zonder andere afleidingen dan tv op de achtergrond en zachte Andesmuziek op mijn mobiel. Maar als ik merk dat het artikel is gepubliceerd, zal de impact die ik heb minder zijn omdat de gebruikers van Amerika slapen en de aankondiging 's ochtends zullen zien, samen met anderen die na de mijne arriveerden. Overwegende dat als ik het de volgende dag om 10 uur publiceer; wanneer de volgers aan deze kant van de vijver in hun kantoor een goede koffie drinken en degenen in Spanje die nadenken over wat ze moeten doen met de rest van het leven dat nog begint, zullen ze de advertentie onmiddellijk zien en als het de moeite waard is, zullen ze zeker naar de site gaan.

geofumadas karmacracy

Dus Karmacracy laat me toe om een ​​bericht te sturen in een uur dat ik heb geprobeerd, ik zal onmiddellijk meer bezoeken hebben.

Verschillende accounts tegelijkertijd en op geplande tijden

Soms vind ik een nieuwsbericht zo interessant dat ik het via Twitter wil informeren, maar ook via het Facebook-account en het Linkedin-account. Ze stellen zich voor dat ze elk account moeten invoeren om het te posten. Dus ik kan vanaf de mobiel besluiten om het onmiddellijk (of uitgesteld) te delen in verschillende accounts van mijn selectie, tegelijkertijd.

Als ik nu interessant nieuws vind, is het ook niet verstandig om ze samen of met een te krappe tijdscheiding aan te kondigen. In mijn geval, wanneer een account me binnen een uur met 5 berichten verzadigt, zal ik het niet meer volgen, niet omdat het niet langer interessant is, maar omdat het te vervelend wordt. Met Karmacracy kan ik besluiten dat die drie artikelen die ik heb gevonden op verschillende tijdstippen worden geplaatst, bijvoorbeeld de ene om 10 uur, de andere om 12:07 uur, de volgende om 14:35 uur ... nou ja, je kunt zelfs een artikel plannen voor over twee maanden, zoals een kerstgroet, of de dag van de dwazen van april.

Ook heeft Karmacracy mij toegelaten mijn rekening actief te laten, alhoewel mijn trips binnenland me niet meer verbinden, en ook om te voorkomen dat ik uit mijn werkschema komt.

Na verloop van tijd ...

Er zijn meer dingen die later komen, zoals het prijzensysteem (noten) waarin het groeit naarmate de activiteit van nature wordt gehandhaafd. Van het meest interessante tot het meest absurde.

U kunt weten hoeveel bezoeken we hebben verzonden naar een specifiek domein en die andere gebruikers hebben dit ook gedaan.

Plaats trefwoorden op basis van wat we het meest posten. In mijn geval heb ik de laatste tijd de woorden topografie, gis, utm, geomatica, mundogeo voorrang.

Kijk als voorbeeld naar dit bericht dat ik heb verzonden over het GIS Lounge-artikel, in totaal ontving het 79 klikken, hoewel bijna het totaal in de onmiddellijke minuten. 60% kwam van Twitter, 33% van Facebook, en zoals je kunt zien, is de inhoud op sociale netwerken als het nieuws in de gedrukte krant ... ze hebben een onmiddellijke impact maar vallen dan in de afgrond van wat niet meer nieuw is . Het is duidelijk dat het grootste aantal bezoeken afkomstig was uit Spanje en de Verenigde Staten, hoewel het om 18 uur in Mexico-tijd werd gepost.

Het detail kan per land worden bekeken om de impact te kennen van elk van de accounts die we hebben en hetzelfde kan bekend zijn van de accounts van anderen op basis van wat ze posten.

Concluderend

Karmacracy lijkt ons een van de meest interessante inspanningen van het Spaanstalige medium, afgezien van een simpele link-verkorter, het potentieel om social media-accounts levend te houden is echt effectief. Op een dag vroeg ik hen hoe hun bedrijfsmodel was, aangezien het pijnlijke zou zijn als het op een dag ophield te bestaan ​​en de verkorte links werden verbroken, en ze vertelden me een beetje over het idee om gesponsorde links te promoten. Ik zag het ver weg, maar toen ze eenmaal cADs uitbrachten, was ik ervan overtuigd dat de jongens vrij duidelijk zijn over hun ideeën. Eerlijk gezegd heeft de tijd ervoor gezorgd dat ik weinig smaak heb voor gesponsorde links, maar de filtercriteria zijn interessant omdat de optie alleen accounts bereikt die specifieke woorden hebben gepositioneerd, zodat het niet van het onderwerp afkomt.

Kortom, een van de beste supplementen voor mensen met een activiteit op sociale netwerken.

Ga naar Karmacracy

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.