November was de samenvatting maand

Deze maand was minder productief dan de vorige, toen ik op de 40-post was geweest, in dit geval was ik vanwege het 28-product dat de reizen gecompliceerd waren en de noodzaak om een ​​aantal hangende problemen op te lossen. 

Gratis SIG-software

beeld Hoewel dit thema recent is in mijn blog, geeft de ervaring die ik opdoet met de training en implementatie van gvSIG me een duidelijk beeld van de haalbaarheid om het te kunnen verspreiden in overheidsinstellingen die de helft van hun leven hebben geleefd door piraterij van commerciële software.

Privé software

beeld Er zijn maar weinig nieuwigheden die commerciële tools hebben gebracht, alleen de lancering van Microstation V8i waarvan veel lawaai is gehoord, maar weinig resultaten van gebruikers. Toch ben ik er zeker van dat deze versie een opmerkelijke mijlpaal zal zijn in de Bentley-technologie die er blijkbaar serieus gebruik van maakt met een herontwerp van dit niveau.

Vechten met Manifold GIS

beeld Wat te zeggen, dit was het midden van mijn maand, toen ik probeerde het laatste hoofdstuk van de Manifold GIS-handleiding te schrijven, met vallen en opstaan ​​heb ik geworsteld met de mogelijkheden voor het publiceren van kaarten van deze tool. Hoewel leren pijnlijk is, moet ik toegeven dat om deze lage kosten te hebben, het een goed startpunt leek voor de komende maand dat ik van plan ben om mapserver te betreden.

Google Earth en andere virtuele werelden

beeld De prestatie valt op, na vele gevechten om ContouringGE te willen laten werken, dat het me had gestoken na verschillende pogingen en de gedeeltelijke conclusie die niet werkte.

Evenementen

beeld Weinigen, heel weinig om mijn aandacht te trekken.

Persoonlijke zaken en een deel van mijn vrije tijd

beeld Mijn dochter studeerde voor het eerst af op zesjarige leeftijd, definieerde CONCACAF en gaf toegang tot de exagonaal, een vriend die de Nokia wilde winnen ...

Extra roken

beeld Hierin was ik blij de mogelijkheid te roken dat Google een slechte grap speelde voor de daling van de inkomsten in AdSense, en ik weet niet of ze me hebben gehoord (die arrogantie, hehe), maar het lijkt erop dat nu alles weer normaal wordt en iets verbetert.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.