PowerCivil voor Latijns-Amerika, de eerste indruk

Ik heb dit speelgoed al geïnstalleerd, waarvan ik gisteren met je gesproken heb, ik heb het over de V8i 8.11.06.27-versie.

inroads_3In het begin wordt een paneel opgeworpen waarin alle functionaliteiten zijn geconcentreerd. Onderaan zijn de tabbladen:

 • oppervlakken
 • Geometrie
 • voorkeuren
 • riolering
 • topografie
 • Sjablonen
 • runners
 • Work modeler

Hoewel deze langs zijn, kunt u het linkerpaneel verkleinen, en met een rechter knop in het gebied kunt u het tabblad veranderen.

Ieder van hen heeft een contextueel menu in het linker paneel, zoals die ik in de afbeelding laat zien en het rechter paneel een weergave van het geselecteerde object heeft.

powercivil voor de

Het voorbeeld laat dus zien dat ik op het tabblad Oppervlakken zit, met powercivil voor de selectie van een oppervlak met de naam Origineel, en aan de rechterkant zijn er dingen zoals aantal punten, driehoeken, breeklijnen, etc.

In het bovenste menu worden de functieopdrachten weergegeven als het voorbeeld dat wordt getoond voor Drains, waar weergaveopties, het maken van gegevens, bewerken, berekenen, enz. Worden weergegeven.

Het paneel is niets nieuws, hetzelfde als InRoads, maar met het voordeel van concentratie van routines voor engineering. En dit is erg goed om gebruikers van eerdere programma's in deze Bentley-lijn niet te misleiden.

InRoads

Over het algemeen vergeleken met de verspreiding van GEOPAK, En de smaken van InRoads vind ik het heel goed, het is nog steeds nodig om te bewijzen of alles er is.

Zoals ik in de vorige post al zei: PowerCivil: het is InRoads met platforms, drainage, topografie, MicroStation en in het Spaans.

Ik heb geprobeerd de logica te assimileren met AutoDesk Civil powercivil voor de3D, en het zijn heel verschillende dingen in termen van menu's.

In dat, de wimpers goudzoeker y Instellingen Scheid het beheer van sjablonen.

De rest lijkt veel op elkaar en wat beide programma's doen, lijkt bijna hetzelfde te zijn. Ik denk dat het een groot voordeel is dat het Civil 3D-paneel aan de uiteinden kan worden opgehangen, terwijl de PowerCivil-paneel zweeft, hoewel beide in grootte kunnen worden aangepast. Het linkerpaneel van PowerCivil kan worden verwijderd, waardoor er handige functionaliteit overblijft om beide vensters te plaatsen waar ze minder in de weg zitten.

Al aan het spelen zullen we zien hoe te doen met PowerCivil de ejercicios van niveau curves en alignments die we een paar dagen geleden hadden ontwikkeld.

Het probleem van boekwinkels oplossen

Vanaf het begin kreeg ik een vreemde gemiddelde fout:

Fout bij het laden van de LOCALE bronnenbibliotheek, gpkSiteString.drx

powercivil voor de

Dit is gemakkelijk op te lossen - ik zeg eenvoudig, omdat het zo simpel is als skypearle naar een vriend - de InRoads-bibliotheek toevoegen aan de route:

C: Programmabestanden BentleyPowerCivilInRoadsGroupbin waarbij ten minste de 1033- en 3082-mappen zouden moeten bestaan, powercivil voor deeen van de twee die niet bestaat, alle bestanden worden gemaakt en naar deze map gekopieerd.

Hiermee is het opgelost, in mijn geval is het dat een map met de naam 1034 kwam, ik had het kunnen hernoemen maar ik ging er liever heen.

Dit zijn de drx die zijn toegewezen om te worden uitgevoerd op gecompileerde hulpprogramma's voor een versie runtime. In het geval van PowerCivil is het zo, omdat het werkt alsof het een aangepaste InRoads is, ontwikkeld op de Microstation VBA.

Concluderend lijkt het mij een goede maatwerk en concentratie van functionaliteiten van InRoads en Geopak. Maar als het werkt op de logische manier van projectontwikkeling, zullen we zien.

6 Antwoorden op "PowerCivil voor Latijns-Amerika, eerste indruk"

 1. Groeten Jorge.
  Ik begrijp dat deze licentieversies al zijn geconfigureerd voor de context. Dat wil zeggen, als u er een koopt voor Civil voor de VS, levert dit niet de Civil voor Latijns-Amerikaanse instellingen op.

 2. Ik heb de Engelse versie, hoe kan ik deze aanpassen en configureren voor Latijns-Amerika of Colombia?

 3. Ik ben een gebruiker van Civil 3D en ik wil de Powercivil proberen, je kunt me vertellen hoe ik het kan downloaden. Je kunt me helpen het te krijgen en wat er ook voor nodig is om het te laden.
  Ik dank u bij voorbaat.
  Met vriendelijke groet,
  Jose Luis

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.