Zagg, de beste aanvulling voor Ipad

Een van de belangrijkste problemen bij het aanpassen aan een Ipad is het toetsenbord. Er zal zijn wie wordt gewend, maar na een maand kom ik tot de conclusie dat deze redenen mij verhinderen:

  • Enerzijds zijn mijn vingers te dik, en het bedienen van het toetsenbord maakt me moeilijk. 25 jaar later waardeer ik mijn typecursus als het beste cadeau dat mijn zus mij kon geven, hoewel het met een luidruchtige Olivetti moest zijn; maar op een toetsenbord dat er is en niet kan voelen is ingewikkeld.
  • Evenmin lijkt het een zeer goede positie die moet worden verworven omdat het pijn in de polsen veroorzaakt. Ik heb een applicatie gedownload die het toetsenbord naar een aangepaste grootte maakt, breekt het in twee, zelfs draait ze naar smaak. Maar ook niet interessant, maar onvolwassen.
  • Apple verkoopt een extra draadloos toetsenbord, maar het gaat voor de $ 100 plus de basis die ongeveer $ 90 kost. Ik denk dat ze het doen, zodat mensen ze niet kopen en wennen aan hun nagels. Afgezien van het extra volume dat moet worden geladen, is het niet zinvol om daarvoor een Netbook beter te kunnen lopen. ipad-ZAGGmate-9

Dus, zonder veel opties en hoe wanhopig het blog half overlaten, vond ik een wonder tool genoemd ZAGG Mate. Uw advertentie is overal waar u met deze tablet gaat met behulp van AdSense-advertenties. Laten we eens kijken wat dit speelgoed doet:

1. Het dient als dekking. Op het moment van het toetsenbord functioneert het als een tablethoes. Een goede bescherming, ultra licht, met een onberispelijke vormgeving van aluminium en zwart rubber binnenkanten voor een perfecte pasvorm.

funda-for-ipad-ZAGG-mate

2. Het bekleedt geen kabels. Het heeft een kabel maar het moet via USB worden opgeladen op alle apparatuur of oplader die deze sleuf ondersteunt. Het werkt via Bluetooth, je hoeft maar een paar stappen te volgen:

U moet op de bluetoothknop klikken met de pen van een pen en vervolgens op de Ipad gaan naar:

Instellingen / algemeen / bluetooth en selecteer het apparaat daar. Dan voert u de code in die u vermeldt en bent u klaar.

De toetsen lijken acceptabel in grootte, ik denk dat de Acer Aspire One.Ik heb nog een paar trucs om de taal te veranderen om verdomde haakjes code te vinden, Ctrl + C en Ctrl + V waarvan ik geen idee heb hoe ik ze moet uitvoeren. Ik moet lezen ...

g_09358515 Naar mijn mening, een geweldig hulpmiddel. Zagg Zend naar een deel van de wereld, in dit geval omdat ik geen urgentie heb die ik heb geselecteerd via gewone mail, die in minder dan $ 7 loopt en in drie weken is aangekomen in een zaak die je niet wil weggooien.

Een interessant voorbeeld van het voordeel van de nadelen van Apple computers. Zagg verkoopt andere gadgets, onder hen bedekt met goede ontwerpen, waaronder een die het lijkt op een eenvoudig notitieboekje om de straat te lopen zonder aandacht te trekken.

Nu heb ik een goede WYSIWYG editor nodig voor WordPress, omdat BlogPress tot nu toe veel te wensen overlaat. Het werkt alleen in recente versies, die MU uitschakelt, het platform waarop Cartesianos.com is gemonteerd.

Het is niet slecht om terug te gaan naar HTML-tags, maar nu is het onacceptabel. Het beste wat er kan gebeuren is dat pagina's de mogelijkheden hebben van een content manager.

3 Antwoorden op "Zagg, de beste aanvulling op de Ipad"

  1. Ik heb een Kensington toetsenbord hoesje voor mijn ipad 2. Hoewel ik zelfs zijn kleine maat moet opwekken, lijkt het fantastisch. Weet iemand of er een toetsenhandleiding is? Er zijn sleutels die niet stoppen dat ze dienen.

  2. Voor Ipad2 is het anders, omdat de microfoon van locatie verandert, heeft het en de kromming is enigszins anders achter en aan de randen. De een werkt niet voor de ander, maar qua afmetingen zijn ze gelijk en qua gewicht.

  3. Een vraag nu dat de nieuwe ipad 2 al is gebruikt, is het zagg-toetsenbord van de ipad1 voor ipad2? weet je dit? omdat ik het al op zagg's pagina heb bestudeerd en ze weegen, meten en hetzelfde doen, dus ik weet niet of ze voor de 2 dienen. WET JE? GROETEN en ik ben het met u eens, het toetsenbord van zagg is de maximooo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.