Hoe om docx-bestanden om te zetten naar doc

woord 2007 Microsoft Word-versie 2007 gebruikt de docx-indeling, om ze te zien met een eerdere versie van Word, hoeft u alleen een internetverbinding te hebben en een extensie te downloaden.

Momenteel, na formatear mijn machine Ik heb besloten geen illegale programma's te gebruiken;), we zullen zien hoe ver mijn eerlijkheid gaat; dus ik heb ervoor gekozen om Open Office te gebruiken. Ik heb wat ik nodig heb voor Word, Excel, Power Point en Access, maar na veel pagina's te hebben doorzocht die me een extensie boden om een ​​docx-bestand met Open Office te zien, kwam ik terecht op een site die bestanden online converteert.

De site is http://www.docx2doc.com/, de jongens die deze pagina bezitten zijn erg slim, ze laten je 2007-word-bestanden converteren naar vorige formaten (.doc) en om hier geld aan te verdienen, houden ze je voor 24-uren op slot, na deze tijd kun je ze downloaden.

Ah, als je ze meteen wilt downloaden, betaal je $ 5.00 via Paypal of creditcard en heb je recht op een volledig jaar.

Mijn respect voor zijn sluw, en in de haast om een ​​dringende document te sturen, in plaats van te kijken naar sites die net stuurde me oplossingen voor Linux-besturingssystemen hebben gehad om de 5 dolaritos vertrekken.

Er moet toch een manier zijn om het te doen met Open Office, een extensie ... maar ik zie dat een goede manier om zaken te doen is om te profiteren van de urgentie ...

Update ...

De 3-versie van Open Office opent Word 2007-bestanden

ook dit gereedschap hij doet het online ... gratis

7 Antwoorden op "Hoe docx-bestanden naar doc te converteren"

 1. Ja, ik heb echt veel werk gehad. G, bedankt voor het onthouden van mij
  Ik verwacht dat ik bijna een materiaal heb (het zijn eigenlijk een reeks artikelen) die me een aantal kleine kopzorgen hebben bezorgd, maar ik ben blij omdat ik ook veel heb geleerd. Het komt eraan ... En in deze rust is mijn mailbox ook gevuld met zoveel spam dat ik denk dat ik een off-topic ga schrijven als een bericht van de openbare dienst ... 🙁
  Veel groeten uit Peru
  Nancy

 2. Hallo Doel **! Ik zou de manier toevoegen waarop ik werk:

  Wanneer ik het bestand voor het eerst in Word 2007 opslaan, kies ik als bestandstype in het dialoogvenster, de optie WORD 97 -2003 DOCUMENT en klik op SAVE.
  Voor opeenvolgende "opgeslagen" Word respecteer uw aanvankelijke optie 🙂
  Dus ik open het zonder problemen in mijn huis. Groeten uit Peru
  Nancy

 3. Bedankt voor de link, maar de oplossing is als je een kantoor met een eerdere versie hebt. In mijn geval heb ik alleen Open Office

 4. Een tijd geleden heb ik vanwege problemen met een MSoffice-toepassing het OpenOffice-pakket gebruikt.
  Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit van het product, een luxe om vrij te zijn.
  Het integreert ook een lijst met applicaties die kunnen draaien op een pendrive http://portableapps.com/apps

  Groeten aan jou

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.