Hoe niet-geomatica kaarten zien

Om een ​​beetje afgeleid te worden, is deze week gepubliceerd in 20minutos.es een artikel over projeksies, met de toniek die een zesde klasleraar zou uitleggen als hij over de wereldkaarten zou praten.

geografie 20 minuten is Het is de moeite waard om de reacties te bekijken, een jammer -ironisch dat ze te veel zijn, maar hier zijn enkele:

 

De manier waarop een journalist zich schrijft over technische problemen, is nieuwsgierig.
voor mij dat ze me uitleggen dat het een datum is

En mijn grote teen is groter dan de zon!
Ik heb het vandaag gecontroleerd!

Moraal (van een geodesisch): Als u een kaart ziet, denk niet aan wat er staat, zo niet wie het heeft gedaan.

de wereld is meer water dan land, dank je wel, omdat andere planeten dat voordeel niet hebben en daarom is er geen leven.

En de helft weet niet eens waar Groenland is ... 20 minuten, u vraagt ​​te veel!

De waarheid is dat Spanje in geografische verhouding slechts een ** is.

*
Als alleen geografische ...
*

De aarde is driedimensionaal en onmogelijk weer te geven op een vlak. Raak ze kreupel aan ...!
Het is zo onmogelijk om te vertegenwoordigen dat het is vertegenwoordigd sinds man is man. Wat een dwaze zin!

Ik weet het niet omdat ik het vrees!
DE WERELD NEEMT, ALS JE HET VERLICHT!

Ik ga nog een nieuw bericht doorvoeren, ook de aarde is hol, na het verwijderen van al de olie, hoop ik dat niemand zou denken aan een röntgenfoto uit de lucht te maken, want dan als we gaan schrikken.

Wat zouden kranten doen zonder Wikipedia?

Je neemt Google Earth en je ziet min of meer de verhoudingen.

20 minuten, ik geef je een andere scoop om op de voorpagina te publiceren: ik denk dat de Chinese twee indrukwekkende nieuwe uitvindingen heeft: de ene is een naald die altijd naar het noorden wijst en de andere een zwarte poeder is die deflaats en als Je zet het in een kleine tas, strak, het explodeert en kan dingen breken.

De beste kaart is de kaart van de clitoris gemaakt door onze meest uitstekende minister van gelijkheid (let op de toon van sarcasme).

Hebben zij Topografie omgezet in een techniek?

De Canarische Eilanden liggen niet zo dicht bij Spanje en zo ver van Brazilië zoals het lijkt. In feite, vele jaren geleden maakten de vluchten die reis de vijver over.

Hoewel het een geoïde en dergelijke dingen is, kan het veilig en betrouwbaar worden weergegeven in 2D, een ander ding is dat niemand zou begrijpen hoe de kaart zou worden weergegeven, maar kom op, ik betwijfel of het maken van een representatie in 3D met "nauwkeurigheid" van maatregelen niet kan neem dan een vliegtuig met verschillende insnijdingen en stel samen: \

Met andere woorden, mijn clitoris is niet vervormd, het is dat ik het zo zie op mijn kaart-clitoris, omdat het niet vlak is ... hoe stil ik blijf!

Van de weinige goede dingen die ik Buzz heb gevonden, via Jorge, (niet de prijs) :)

Eén antwoord op "Hoe niet-geomatica kaarten zien"

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.