Verdere details van Houston

 

snelweg Het verschil van deze reis is dat apart de training Ik heb enkele dagen in ruil voor mijn vakanties genomen, dat geeft me tijd om te bezoeken vriend van Google Earth, die in de buurt van het hoofdkantoor woont van wat Compaq was, nu HP. Hier laat ik je wat achter van wat de wind in mijn vrije tijd wilde wegnemen.

MicroCenter

Bijna twee uur met de kiel naar de navel, na de spijt dat Circuit City door de crisis gringa is gesloten, heb ik deze plaats gevonden die de creditcard ophangt.

fujitsu miniDit is de geweldige Fujitsu mini notebook, met slechts een 6 ”roterend touchscreen, met een 2.1 Ghz Centrino processor… ugh!

Als het niet was dat mijn zoon me voor een Wii vroeg in ruil voor het terugbetalingskaart, omdat de vrienden van de ambassade niet vonden dat het goed was om hem een ​​visum te geven ... voor nu.

En dit is de Acer Aspire, niet de mini maar dat grote scherm dat een zijcontrole heeft, acer streveneen gezicht voor de geeks.

Ik was ook op het punt om te eten Tornado File Transfer, dat onlangs de Gadgets-wedstrijd heeft gewonnen. Een prachtige kabel die twee pc's met elkaar verbindt en je de andere kunt zien alsof het een externe schijf is. Ik vraag me af waarom niemand dat eerder had gedaan sinds de tirannie van de parallelle kabelverbinding.

Voor nu ben ik teleurgesteld over de prijs, $ 40 lijkt een oplichterij.

De Tomtom

tomtom Oh, mijn instructeur leende me een Tomtom-gps, wat geweldig is. Hij haalt je van de snelweg af omdat hij niet veel van gemak begrijpt, maar hij maakt het gewoon geweldig om naar een adres te gaan.

Na twee dagen van het gebruik ervan, belandde ik het af te zetten, omdat ik moe was om te horen waar ik omheen zou draaien en de koe zou doen muuuu telkens als het verkeerslicht een camera heeft.

telcom torenDe Watermuur

Dit is de telecommunicatietoren in Up Town en de andere foto is de watermuur (watermuur), 45 meter water dat in een boog op een lager niveau stroomt. Enige tijd geleden kocht een investeerder het pand en ging La Galería uitbreiden, maar men was er tegen, met meer dan 20 jaar is het een symbool van Houston.

Daarbinnen zijn veroorzaakt misselijkheid, maar het gevoel van de bries op je gezicht is onvergetelijk. Op de achtergrond maakt iedereen foto's, rechts kusten twee meisjes elkaar en we hielden allemaal onze Caribische censuur verborgen, misschien vanwege de zenuwen om hem niet in het openbaar te zien of vanwege de verbeelding om tussen beide in te zitten ,;).

watermuur

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.