ArcGumentos niets ruimtelijk

Maar het is dat ik de eerste keer dat ik je zag, de indruk kreeg dat plot jouw stijlen waren uit mijn niveau, misschien omdat die eerste versie die ze me liet zeer netjes aan uw smaak was aangepast; Ik dacht zelfs dat het was GeoPDF sinds die dagen.  tristeza_imagem Toen werd ik verward met de basics rgb van uw labels, daarom heb ik de moed gehad om de kaart te bekijken en te ontdekken dat je het niet zo ingewikkeld leek. 

Moeilijk te begrijpen terwijl u de aderen met de archaïsche voorkeur heeft gesneden Komst, je leek te migreren naar Laan en de helft van de tijd waarop je het doorgegeven hebt bestanden vormen Dat heb ik elk weekend genoten ... ongeacht wat in elk Extensión dat we vroeger een bestand hebben met dezelfde vervelende naam en drie letters na de periode ... totdat we in de broosheid van de prg.

Nee, het is niet altijd ingewikkeld, maar ik ben eerlijk, sommige van jouw criteria topológicos nu zijn ze uit een sterfgeval, voordat we ze op andere manieren hebben opgelost ... maar niet ... alleen in de geodatabase en dat kliché dat alles is onderneming verplettert me. Ja, ik hou van je nieuwe functie klassenstille domeinen, je ziet er mooi uit, vooral als je me ziet zingen in die lach die de nostalgie krast ... die van de eerste week, toen we het extra bestand van MrSID. Dan ecw Ik heb het idee vrolijk gestolen, maar ik mis die eenvoud van de hoogste niveaus van jouw mdtmet weergave standaard maar zonder extreme verzachting.

Nee, ik mis je altijd te zien, wat gebeurt er nu, dat je nu alles aanpakt WMS Het wordt ingewikkeld, je verwacht niet minder dan functieservices en hoger 1.03. Nee, de normen OGC Het maakt mij niet uit, ook als ik moest gaan ArcIMS, breek mijn kokosnoot met ArcObjects en tunnel in ArcSDE; zolang u gegarandeerd bent dat u het direct vanuit de basis van Oracle 10g.

Wij hier hebben we veel dingen opgelost met de API de Javascriptmeestal wanneer iemand erom heeft gevraagd. Als het aan mij lag, flirtte ik met hem Open Source, misschien wel aardig BSD hoewel het niet nodig is geweest; maar ik zeg u, als het u was en het model omvatte het oorspronkelijke scenario op het niveau van klant, Ik zou bereid zijn een goed deel van mijn dagen te migreren naar dbf eenvoudig, het maakt niet uit om te beperken archief en breng een goede tijd op de tafel tekens. Nou ja, alleen in uitersten, niet om een ​​accent op de baby te leggen, het klinkt rijker bb maar vanwege de vraagtekens was dat wat de oorzaak was geïndexeerd Ik veronderstelde ruimtelijk de laatste keer.

Me? Ik heb liever C # .NET y Flex, Python dus ze vergeten me niet, JDK dus de andere helft weet het niet. Niets zwaars op de desktop, alles van de server van uitvoering ten aanzien van mark en ik ben tevreden, hoewel we ook met de concurrentie werken, een fortuin, maar hier onder ons, in mijn Acer heb ik Draagbare Qgis om te onthouden dat op een dag de wereld had 16 beetjes

Nee, ik verwacht niet wat niet kan zijn. Wees goed.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.