Hoe kunt u verbinding maken met internet op afgelegen gebieden

Ik heb me altijd afgevraagd wat ik zou doen als ik in een klein stadje moest gaan wonen, waar de toegang tot de connectiviteit die we in de stad genieten beperkt is. Meer nu dan onze hobby's voor de interactie die met internet kwam, maakt ons ons zeer bewust van nieuwe e-mails, nieuws op sociale netwerken of instant messaging.

Een paar weken geleden kon ik het bewijzen, toen ik op paasvakantie ging. Onderweg merkte ik dat het mobiele signaal slecht was, dus de modem reageerde nooit; hoewel het Roaming-account naar me toekomt alsof ik het had gebruikt. Toen ik de eigenaar van het kleine berghotel naar draadloos vroeg, zag hij me weer alsof hij een raar dier was, hij vertelde me dat mensen daar kwamen om de verbinding te verbreken ... en hij raadde me bijna 45 minuten een internetcafé aan.

adsl online

Het was interessant om een ​​dag te leven zonder het zien van de e-mail, unmoderated opmerkingen site zonder statistieken Analytics, maar ik bang de drang potentiële klanten van de producten of diensten die we aangeboden en die niet reageren op de volgende 6 uur mag bedragen teken van oplichterij of onverantwoordelijkheid.

En dan, in die verrassingen die het leven geven, heb ik een Spaans gevonden die uit Gijón gevallen is op een hangmat, met zijn iPad mini praten via FaceTime; zoals ik weet dat deze service vereist breedband ben ik benaderd en belandde meer te leren dan ik had verwacht.

Enkele jaren geleden was het niet onmogelijk maar erg duur om te denken dat we satelliet toegang tot breedband hadden. Om te denken dat nu kan worden bereikt met prijzen die variëren van 24,90 Euro per maand verrast ons; En in deze technologie heeft grote vooruitgang geboekt, ondanks de principes zijn vrij gelijkaardig aan conventionele telefonie transmissie, nu het aanbieden van internet, tv en telefonie binnen hetzelfde plan.

Dit is de Asymmetrische digitale abonneelijn, bekend door zijn afkortingen in het Engels ADSL (Asymmetrische Digital Subscriber Line), waar de innovatie naar de bekende DSL is om data te downloaden en uploaden met asymmetrie die het mogelijk maakt om met de directionaliteit te spelen om het signaal permanent te verkrijgen; in tegenstelling tot het conventionele signaal van telefonie, waar dit einde van de maand een verschrikkelijk rekening zou hebben gebracht.

Op de markt zijn er nu twee manieren om te verkrijgen adsl via satelliet:

Via een eenrichtingssysteem. Dit is ideaal als u de internetdienst van de telefonie afzonderlijk wilt afsluiten.

In het geval in Spanje SkyDSL biedt maandelijks diensten vanuit 24,90 € met een snelheid van 1,5 Mbit / s, waarvan ik denk dat aanvaardbaar is als men van mening dat het internet is niet een afleiding voor de kinderen van het kijken naar video's op Youtube na huiswerk maar een instrument om verbinding te maken met de academische of zakelijke routine.

Het nadeel is altijd in de bandbreedte die we willen met betrekking tot de upload / downloadlimiet. Meestal is de upload hoger dan upload maar er zijn speciale gevallen zoals wanneer we FTP gebruiken om informatie naar een server te uploaden.

Met behulp van een vogelsysteem. In dit geval wordt een speciale modem gebruikt, met platte tarieven meer aanvaardbaar als we dat overwegen adsl via satelliet aangezien SkyDSL in zijn Flat S-tarief 6 MB tot slechts 39.80 Euro biedt. Bijna dezelfde prijs biedt Quantis.

Voor andere jaren, als ik me herinner dat ik gefrustreerd ben door de slechte signaalkwaliteit bij het implementeren van cadastrale systemen in gemeenten, denk ik dat we nu veel betere opties hebben. Daarnaast hebben de technologieën hun vermogen verbeterd om gegevens via webdiensten te bedienen en niet rauwe bestanden of terminaldiensten.

Een van de beperkingen was altijd dat de antenne en accessoires ingewikkeld waren om te verkrijgen; toen werden ze verouderd. Op dit moment bieden de dienstverleners de apparatuur aan om te huren of te betalen zonder investeringen te maken.

Dus als u overweegt om zich terug te trekken op uw boerderij en bang bent voor ontkoppeling ... is het de moeite waard om lokale leveranciers te raadplegen adsl via satelliet.

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.