... waar ben je vriend ...

Er zijn niet veel antwoorden:

 

Travel.

 

reizen We kiezen wat we doen, bijna alles, al denk ik dat veel dingen door tijdgebrek niet ingewikkelder zijn. Het is bevredigend om in gemeenten interessante resultaten te zien die ze met hun nagels en een zetje kunnen bereiken op het gebied van landbeheer. Laten we niet zeggen dat we zien dat jonge mensen die na metro 11 begonnen met een bruikbaar meetlint, nu over twee weken een stedelijk gebied met een total station uit elkaar scheuren en zich afvragen welke de volgende is.

Tijdens een reis laat ik een paar korte reflecties van hotels van slechte, van diegenen die aan de 3 van de nacht de geconditioneerde lucht worden verwoest.

  • Ondanks wat ze zeggen, gebruik geen voordeel Google Earth voor cadastrale doeleinden is het afbreken van de praktijk en wantrouwen van wat er zal worden.
  • Het enige goede ding over dat Mexico blijft voor de play-offs in de WK-kwalificatieronde zou die positie gespeeld kunnen worden met Argentinië, dat (vandaag) in hetzelfde lijden verkeert. En het zou een geweldige match zijn!
  • Ik zou me niet slecht voelen omdat ik een technicus had laten vallen die mij veel kostte om te trainen ... in een land waar van de ene dag naar de volgende kan verander naar een president.
  • Het leven zou moeten zijn zo simpelZoals ik, de koelkast, Google en mijn netbook. Ah, zonder de Wireless, de Acer, de Benk-camera, de Blackberry, de Bamboo-tablet, de Aigo, PHP, WordPress, Ubuntu, Mapserver, gml te vergeten… mmm… het lijkt niet zo eenvoudig meer.

Mexico en Argentinië zullen echter altijd naar het WK gaan, het land zal weer een verkozen president hebben, Google Earth zal een centimeter precisie bereiken en technologie zal de eenvoud van het leven compliceren. Wanneer, het is slechts een kwestie van minuten, uren of dagen.

 

En ik, ik zal blijven reizen en wie weet of ik op een dag blij met de huid van Geofumadas.com

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.