Eindelijk terug

Ugh, ik ben eindelijk terug van mijn reis Voor Guatemala, lange maar leerzame dag, is de CD die het Lincoln Institute ons heeft gegeven de beste ...

Interieur ... in de woonkamer vond ik een Mexicaanse franchise van suchi ... en omdat ze niet droevig waren om een ​​haar te dragen, waarvan ik hoop dat het van de chef was, ben ik niet verdrietig om te zeggen dat ik ze niet aanbeveel.

Bovendien heb ik al een gratis monster (volledige licentie) Bentley Map en Bentley kadaster XM dank aan de Marketing Manager van Bentley Systems voor Europa, ingang is dat je terug hebben zich tot zijn voorganger PowerMap V8 en Microstation Geographics .

Nou, groeten en ik hoop mijn vriend Live Writter heeft gemaakt voor mijn afwezigheid.

P3096298

Hier laat ik een foto van de jongens in een laan van Guatemala, waar er Ponnys zijn die door een paar Quetzales naar de jongens gaan.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.