Tot slot ben ik vrij!

 

georumadas 2

Het is een buitengewoon ingewikkelde maand geweest, allemaal voor het goed gesloten willen laten van de administratieve processen. Vandaag, nadat ik het laatste koerierspakket had opgehaald dat in behandeling was, ging ik even zitten om te genieten van het gevoel dat ik de dingen goed had afgemaakt, en meer dan alleen maar vreugde te voelen, had ik heimwee naar wat me lang geleden is overkomen . Ik dronk een koffie-espresso, en terwijl dat schuim pijn deed door de halve lepel suiker, voelde ik dat gevoel van mijn 8.4166666 juni.

De laatste twee jaar was drie keer van locatie veranderd, van het meest verborgen gehucht in de kronkelen van Araute Rivier, nadat het leger zijn bommenvliegtuigen heeft gelanceerd, waardoor elk teken van leven in de gemeenschappen van De Tule y De wortels.

Na het lunchbombardement gingen we naar buiten terwijl we de koffers lichter droegen tot het gewicht dat het mogelijk zou maken om in een halve draf te rennen, de doorgang onder weerhaken en het springen van traliedeuren. Met de vier honden en een van de drie katten zijn we de overgestoken Llano de Vargas, volgend de tekens die door een middernacht menigte achtergelaten zijn; Er waren rubberen sandalen op de weg, die door de haast en de modder van die groep werden genomen die de odyssee in de nacht durfden.

Terugkijken was zo'n verhaal over het einde van Koning Bera, de rook steeg van de nieuw gebombardeerde huizen, in de randen van El Machetón, waar De Hernández, aan de andere kant van De FinchDoor De Trapiche. Er was alleen maar hoop dat deze mensen de sluwheid hadden om niet thuis te lunchen, aangezien de vliegtuigen de rook uit de keukens in perfecte doelen veranderden.

Dus ik kwam bij een tweede huis, de school had de deuren gesloten sinds juni, nadat ze de leraar met mooie ogen hadden vermoord, boden ze ons een wandeling aan en smeekten om genade dat we niet aandringen om te gaan. De muren waren gekleurd met berichten van de Februari 28 Populaire competities; In de poort is een ketting gebonden met zoete draad en de rode doek die op de vlagpaal hangt, zei het allemaal.

Na bijna drie maanden pogingen kwamen we eindelijk bij de grens, waar we in een klein huisje toevlucht waren en elke middag, op de 4 PM waren we midden in de brug Goascorán wachtend tot mijn moeder arriveert met het stuk papier dat bevestigt dat het vredesverdrag tussen de twee landen is ondertekend en dat je kunt toetreden. We hebben ongeveer 37 vliegtuigen gemaakt die we vanaf de reling van de brug hebben gelanceerd, totdat de laatste pagina van mijn verhalenboek af was; Ik wilde er een maken met de pasta, maar de hardheid ervan stond op het punt me een vingernagel te geven.

Eindelijk kwam het antwoord, net toen er twee dagen geld was om te eten en voor vervoer dat ons naar de kleine stad zou brengen Gouden Mijnen. Ik stak de grens over met de enige van de drie koffers die de politie niet in beslag nam, met alleen mijn zakken vol met de hoop op een nieuw land, nieuwe leraren, nieuwe politici; me ervan bewust dat de overleden familieleden niet konden worden teruggevonden, noch mijn verzameling obsidiaanstenen, laat staan ​​mijn boek met geïllustreerde verhalen.

 

Looien verschrikkelijk ha sido de laatste maand, hoe schokkend is het gevoel van vrijheid, 8 stoute post heeft me inactief laten voelen, tot nu toe dat ik zelfs heb president van lezers een vakbond willen bouwen, hehe. Voorbij is dit jaar met zijn coups d'etat, de economische crisis, de politieke campagne, de slechte smaken van veldwerk. Er komt een nieuwe om grotere dingen te doen, met twee technici die ik blijf, van het beste dat deze crisis mij niet heeft weggenomen en voor wie ik mijn handen op het vuur zou leggen omdat ik weet dat ze dat zouden doen (en ze hebben het al gedaan) door mij

Van de beste, de 16 toezichthouders, wie ze werden uitgetrokken van 230-getrainde technici, die gedurende zes maanden getest werden in hun technische capaciteit, verantwoordelijkheid, ethische waarden en Vang van het leven. Van hen bleken er minstens 10, die in hun jonge leeftijd vastbesloten waren om zwangere meisjes of mannen met gebroken hart niet achter te laten op de onherbergzame plaatsen waar ze naartoe waren gestuurd, van hetzelfde hout te zijn gemaakt als hun instructeurs, bereid om wakker blijven indien nodig om een ​​te maken cadastrale sluiting en vecht tot je dat vindt bengelen dat topologische reiniging Ik eiste.

Er zal de komende 25 jaar tijd zijn om geweldige dingen met deze jongens te doen. In de tussentijd bedankt voor het wachten van 3 weken op een reactie, 4 dagen voor een nieuw bericht en 1 minuut voor het aflopen van dit bericht.

 

4 Antwoorden op "Eindelijk ben ik vrij !!!"

 1. Soms keer ik terug naar dit bericht, een jaar later, zou ik het opnieuw willen schrijven. Ik realiseer me dat een van de weinige keren dat ik mijn verhaal in minder dan 600-woorden heb samengevat.

 2. Ik hou ervan, ik hou van de literaire vaardigheden die je hebt. De mens moet als mens een integraal onderdeel zijn van zijn opleiding. Het technische, het spirituele, het menselijke, alles ... moet hand in hand gaan met een wetenschapper, een technicus.
  Vanuit deze rostrum wil ik u feliciteren met het ervaren van uw kinderen, uw werk, uw vrije tijd, uw hobby's.
  Zoals vermeld in mijn forum handtekening:
  "Zolang ik nog iets te doen heb, heb ik niets gedaan, Julio César." In uw geval is vrede gekomen, maar ik weet dat vanwege zorgen het spinnen van thema's, altijd hameren, er altijd is.
  Ik moedig je aan, hoewel soms de stilte het tegendeel lijkt, om verder te schrijven, omdat er veel van ons zijn die je lezen. Niet altijd de antwoorden of antwoorden zijn een index van de reactie van de lezer, soms wordt de reactie door de bewondering geannuleerd.
  Gelukkig vakantie voor iedereen en dat de volgende 2010 beter is, hoe makkelijk het zal zijn, dat degene die ons verlaat

 3. ... Ik hoop dat ik dezelfde voldoening van u heb voor het voltooide werk, aangezien we midden in een informatieoorlog zitten en het valideren ervan (databases) een complete uitdaging is, aangezien ik een taalkundige ben in plaats van een analist.

  Ik ben blij dat je rust, gebruik eraan, schat het (sorry voor de vergeten tegels) en geniet van je kinderen. Ze hebben al 2010 geofumadas.

  Groeten uit Chili

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.