Maak een draagtas met AutoCAD Civil 3D

Ik herinner me nog wat te praten over hoe lang geleden doe dit met Softdesk, zagen we ook wat jongleren om het omgekeerde te doen van een ingebouwde tafel in Excel.

civiele autocad plot 3d In dit geval zal ik het doen met AutoCAD Civil 3D, wat de combinatie is van AutoCAD Map en AutoCAD Civil 3D. Trouwens, de omgeving is heel erg Land-stijl, dus wat we wisten over CivilCAD is hier niet erg handig.

In het linker omgevingsmenu kunt u de functionaliteiten kiezen. In dit geval heb ik Civil 3D Complete ingeschakeld om alle menu's te kunnen zien, maar het is mogelijk om verschillende omgevingen te zien zoals topografie, ontwerp, geospatiaal etc.

Ik heb deze eigenschap die ik op het veld heb opgeheven, nu wil ik de foto van lagers en afstande creëren.

civiele autocad plot 3d

civiele autocad plot 3d1. Maak het pakket

Hiervoor doen we "pakketten / pakket maken van objecten"

Vervolgens selecteren we alle lijnen van de veelhoek (ze zijn niet zoals polylijn)

Vervolgens toont het systeem een ​​paneel waar u de locatie, stijl, lagen moet kiezen waar de eigenschappen van de lijn en centroid en andere bittere kruiden worden opgeslagen ...

Vanaf hier selecteer ik dat ik automatisch de labels op de segmenten plaats.

Quito de optie om de originele polygoon te verwijderen.

Dan doen we 0k, het zou automatisch in een centroid moeten worden geplaatst waar het plotgebied zich bevindt.

2. Maak de rijkaart aan

civiele autocad plot 3d Hiervoor doen we "Perceel / advertentietabellen / lijn", wat betekent dat de tabel met richtingen en afstanden van de lijnen wordt gemaakt.

Het paneel dat ons verlaat, vraagt ​​de stijl die we zullen toepassen en of we willen dat de tabel statisch of dynamisch is (om de overeenkomst te wijzigen, worden de grenzen gewijzigd)

Klik dan gewoon waar we het willen.

3. Bewerk tafelstijl

civiele autocad plot 3d

De tabelstijl kan worden bewerkt, met de rechtermuisknop op de gegenereerde tabel en kiezen voor "tabelstijl bewerken"

 

En hier kunt u de tabelnamen, koppen, decimalen in lengte- en hoekformaat wijzigen.

 

 

 

 

civiele autocad plot 3d 

9 Antwoorden op "Maak een koersdiagram met AutoCAD Civil 3D"

 1. Dhr. Professor Alvarez: In de Autodesk Civil 3d 2009 plots genoteerd als SIT

 2. In de Autodesk Civil 3d 2009 pakketten verschijnt SIT

 3. Ik ben het zelfde als Yasser, bij de CNR in El Salvador Ik heb het probleem dat ze niet accepteren me doos lijnen (L1, L2, etc) en wat ze nodig hebben is een vak met de tekst punt (P1 naar P2, etc) Ik werk in die wijziging maar ik krijg de heks niet eens. Kunnen ze mij helpen?

 4. Bedankt voor het illustreren van ons met deze zeer goede pagina, mijn vraag is waarom er geen handleidingen zijn over het gebruik van een total station, ze staan ​​allemaal in schrift en kunnen niet worden gedownload, ik zou het op prijs stellen als je het op een gratis plek zou kunnen uploaden.

 5. hallo heren

  Met deze informatie zo goed elke gebruiker van civiele 3D, kan de tafel maken, heel erg bedankt.

  Nu, naast het maken van de cursus- en afstandstabel, wil ik leren hoe ik het met X, Y (UTM) coördinaten, HAPPY YEAR 2011,

  GROETEN,

  BRAULIO

 6. Zeer goed, het helpt me, maar om het af te maken, zou ik graag willen weten hoe ik het deel van L1, L2 ... L7 kan bewerken naar een ander formaat type 1-2, 2-3 ... 7-1, en ook of het kopformaat kan worden gewijzigd in alleen graden en minuten. Ik heb veel manieren geprobeerd, maar het lukt niet.

  Dank u voor uw hulp.

 7. Profe Alvarez

  waar vind ik pakketten in de 2009-versie, hoe kan ik het doen?

  Bedankt voor de informatie

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.