De eerste olie mijn dochter

Nu ben ik terug. Na drie jaar geofuming besloot ik een pauze te nemen die ik al nodig had. Ik heb tijd gehad om een ​​paar uitstapjes te maken, niet per se voor werk, om de kalme wereldbeker te zien, en om wat empirische kunst te doen die ontspant.

Ik heb opnieuw geschilderd, maar dit keer niet in olie, ik wil spelen met acryl en textuurpasta. Zodat mijn kinderen mijn verlangen niet vernietigen, heb ik wat camba's voor ze gekocht, een miniatuur-ezel, oliën en terpentijn, zodat ze kunnen genieten van de kunst die ze al brengen.

Hier laat ik u de resultaten zien van mijn dochter bijna acht jaar oud, die nauwelijks durfde met aquarellen en tempera.

100_1900

Zijn eerste slagen. Zijn eerste kennismaking met het mixen van twee frisse kanten en niet weten wat te doen.

100_1902

Hier maakt hij zijn mengsels met de spatel. Het duurde even voordat hij de kleuren uit de buis had gehaald zonder vast te lopen.

100_1904

Daar gaat hij weer, van boven naar beneden, met een platte 12 borstel. Synthetische haren maar werken als kameelhaar.

100_1906

Uiteindelijk eindigde hij met zijn benen geverfd en de geur van terpentijn bezorgde hem een ​​kreun in zijn borst van zijn astma. Maar het is liefde. Ik gaf haar een glas melk om de giftigheid te verminderen en de volgende dag was ze daar klaar.

Imagen 001

Hij ging zitten om een ​​paar scribbles te doen, zonder te beslissen om mijn gekke Kubistische stijl of zijn kinderachtige figuren te imiteren.

100_1919Met de eerste leerde hij verschillende concepten die ik de eerste keer niet had geleerd: de primerlaag doorgeven met terpentine om te voorkomen dat deze uitdroogt, de randen tussen vlakke tinten beheersen, geen witte ruimtes achterlaten, niet gebruiken het penseel is erg droog en zet de kleur nooit in de directe toon die in de tube komt En terwijl mijn zoon klaagde omdat Holland niets deed in de finale ... durfde hij naar de tweede.
100_1921 Imagen 362
Imagen 365 Hij was eindelijk klaar na 44 minuten, met verf op zijn wangen en handen, en hij heeft mijn basisadvies zeker niet meer nodig. Hij heeft de wil en de hoektand.

We zullen zien hoe lang de leveringen die ik afgelopen heb afgelopen.

Nu gaan we met mijn zoon, die heel klein, met olie op doek zonder primer heeft geprobeerd.

Ongetwijfeld is het niet zijn originele stijl, maar om mijn te zien momenten van dwaasheden met die mozaïeken ken je de truc al. Meer om er goed uit te zien dan voor zichzelf, maar op deze manier zal ze haar eigen stijl ontwikkelen.

Welke voldoening heeft mij veroorzaakt!

Eén antwoord op "De eerste oliën van mijn dochter"

  1. Het is goed dat je die tijd neemt en hem iets leert dat zo simpel kan zijn als "creativiteit gebruiken via een medium". Ik zou willen dat alle kinderen ouders hadden die hen leerden risico's te nemen in deze "gemakkelijke" dingen en die tijd wijden die aan het eind van de jaren zo waardevol is ...
    Een kus en ik ben blij dat je terug bent en je hebt gerust!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.