Teken en stuur naar Google Earth

Earth Paint is een applicatie van Earthplotsoftware waarmee een kijker wordt geopend in de stijl Paint, gesynchroniseerd met een Google Earth-weergave waarop u basistekeningen kunt maken

beeld

  • polygonen
  • Vul polygonen
  • lijnen
  • ellipsen
  • annotaties

Het handige hiervan is dat het een gif-bestand maakt dat alleen de dibjuado bevat, de rest is transparant en dat kan worden gevisualiseerd in Google Earth geofererenciado.

4 Antwoorden op "Tekenen en verzenden naar Google Earth"

  1. hallo, dus ik hoop dat je me kunt helpen. Ik wil UTM-coördinaten naar TOPOGRAPHICS converteren, maar ik kan geen manier vinden om het te doen. Ik weet of iemand me de liss en de toepassing kan uitleggen en verzenden om het te doen.

  2. zoals ik meerdere coördinaten kunnen voeden zonder overspannen verzamelen één voor één op geen enkele manier om een ​​bestand dat in hun coordendas wordt geplaatst op de google earth zoals u zou doen in een digitale orthofoto gebruiken, maar ik wil het doen in google en kan een manier zijn om te kunnen koppelen niet vinden autocad google en hart Garcias

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.