Een live teller van Firefox downloads

deze pagina heeft een live teller van wat er gebeurt in de Download dag, en toont het aantal downloads, elke seconde bijgewerkt.

Het is verbazingwekkend hoe die marker loopt, op dit moment zijn er bijna een miljoen downloads en in rode letters laat het zien hoeveel downloads per minuut ze nemen ... 7,681 !!!!

beeld

De landen met het veronderstelde hoogste internetverbruik zijn ook vertegenwoordigd, zoals altijd geleid door de Verenigde Staten, maar het ziet er interessant uit omdat Spanje met de tweede in aantal downloads per minuut (521) in dat tempo op de tweede plaats zou kunnen staan, hoewel het me de indruk dat deze gegevens Latijns-Amerika omvatten.

!!!

In de elf minuten die ik nodig had om dit bericht te maken, was dit het verschil tussen de ene en de andere screenshot:

beeld

Hoewel sommige jongens van vertel het me Ze zeiden dat het een grap kon zijn ... we zullen zien.

 

Eén antwoord op "Een live teller van Firefox-downloads"

  1. Ik heb een verbinding met 2 Gb downloadlimiet, en ik heb een programma nodig om dit te beheersen, sinds vorige maand heb ik veel uitgegeven en ze hebben me hard in mijn zak geholpen. Ik ben al bezig met een andere operator te verwerken, zonder beperking van downloads, maar terwijl ik graag wil weten over elk programma om de hoeveelheid navigatie te weten die ik aan het doen ben.
    Hartelijk dank voor elke hulp die je me kan geven.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.