Geofumadas: hier tussen ons

Deze week had ik, afgezien van het wachten op een nieuwe babysitter voor mijn kinderen, de gelegenheid om een ​​vriend van de blog te ontmoeten die contact met me opnam voordat hij naar deze landen kwam en me vertelde dat hij een interview wilde voor persoonlijke doeleinden.  geofumadas cafe Ik was erg gevleid om te weten dat hij na een paar uur vliegen mij leest en van tijd tot tijd deze lezingen bevordert onder zijn studenten naar het zuiden van het continent; Na een paar kopjes koffie is het protocol beëindigd en kunnen we over meer menselijke problemen praten.

Met uw toestemming zal ik uw prettig gesprek, dat maakte dat ik denk dat als hij liep in de middag, terwijl mijn rug proberen te zweten in de enorme koude seizoen aan het pond, dat de voortreffelijke maaltijden van mijn moeder kon verlaten verliezen over te brengen.

Onze doelen zijn vergelijkbaar

De donut-gearomatiseerde koffie liet ons lachen op de dwaasheden van onze president die meloen op tv eten, evenals zijn eigen, die de Hondurese crisis willen oplossen zonder dat dat van zijn mensen te kunnen oplossen.

En het is dat we, waar je ook bent, buiten de term kml, vergelijkbare ambities hebben. We verschillen in morele criteria omdat die veranderen met de jaren en de delta van de UTM-zone die ons verdeelt, dus we zullen niet kunnen samenvallen tussen de smaak om nu kinderen te krijgen, onze religieuze overtuigingen of het standpunt te roepen. sociaal links.

Maar we willen ons allemaal op een geïntegreerde manier overwinnen, we willen elke dag iets nieuws leren, meer dit jaar verkopen, een beter salaris hebben, om onze problemen op het gebied van arbeidsverhoudingen aan te pakken; of we lijden psychische intimidatie of we hebben de neiging om ons geluk te narcissen, uiteindelijk streven we er allemaal naar om minder schadelijk te zijn voor degenen die ons succes veroorzaken.

Ongeacht waar u bent, de helft van uw doelen wordt overschreden dankzij uw inspanning, de andere helft zal afhangen van de gelegenheid die u aan anderen geeft om u te helpen verbeteren ... Ik hoop dat.

Deze blog is niet vanwege mij. 

Uiteindelijk werd de vraag die hij me stelde herhaald zoals in het begin, degenen die het meest in Geofumadas schrijven. In deze paar jaar heb ik geleerd dat er onderwerpen uit moeten komen toehoorders, als er iets educatief is in de statistieken, kun je de bezorgdheid van de bezoekers kennen; om deze reden is dat de inhoud van Geofumadas niets meer is dan iets van mijn gepassioneerde routine, gemengd met wat anderen daar zijn die vragen.

Het betekent dus dat deze blog niet te danken is aan de auteur, mijn voorkeuren zijn geen merksoftware, maar in 2009 besloot ik een aanzienlijk aantal onderwerpen over AutoDesk Civil 3D te schrijven om de gemarkeerde routine met Bentley en de bestaande vraag in de lezers. Dezelfde reden waarom ik voor 2010 van plan ben om door het lef van te graven ArcGIS 9.3 van een Acer Aspire One.

De beperkingen van het sjabloon kunnen niet worden overwonnen, omdat ik liever in Cartesianos verblijft dan volledig verhuizen naar mijn Geofumadas.com; in ruil daarvoor hoop ik lezers vast te houden uit liefde voor de inhoud. Maar diep van binnen, in tegenstelling tot wat sommige mensen denken, heb ik de helft van de dingen waarover ik praat geleerd terwijl ik schrijf, een praktijk die onderzoek vereist ... ik schrijf over wat gewoonlijk routine is op het werk en wat niet Ik schrijf veel, ik weet gewoon niet veelof niets).

En ik win met de blog

De voordelen van het hebben van een blog zijn onherkenbaar, die dingen vullen de onbalans van zelfontevredenheid en dergelijke dingen aan. Maar over 5 jaar, dat deze mode die bekend staat als Blogs mogelijk een achterhaald onderwerp zou kunnen zijn, zal ik ongetwijfeld tevreden zijn met het kennen van nieuwe plaatsen, kinderen geofumadasnieuwe vrienden, nieuwe onderwerpen en nieuwe kansen geopend voor lezers ... en voor mij. Maar dat is ook tijdelijk.

Toen ik vandaag klaar was met hardlopen, belde mijn vrouw me en zei dat het lijkt alsof we al een oppas hebben, ik was opgelucht want maandag eindigt mijn vakantie. Nadat ik erover had nagedacht, voelde ik me melancholisch. Ik belde mijn kinderen die me de hele dag vergezelden en gaf ze die knuffel die ik ze vandaag niet had gegeven. Die dingen ... zijn eeuwig.

2 Antwoorden op "Geofumadas: hier tussen ons"

  1. Bedankt Lautaro, het is mij een genoegen om lezers van uw kwaliteit te hebben.

    Groet.

  2. Hallo Geofumado, weet je dat? op een gegeven moment twee jaar geleden toevallig vond ik dit blog bijna fris (ik denk dat je eerste bericht een week gepubliceerd had) sindsdien heb ik het goed gevolgd en voor mij is het plezier om interessante dingen te lezen en te leren over deze wereld van GIS. Nog meer aangenaam is om te kunnen weten dat achter deze blog er een mens als mens is zoals elke andere (behalve een uitstekende technicus) en zelfs de mogelijkheid van analyse kennen en de criteria die ik zojuist heb gelezen in een berichtje (over de situatie in uw land).

    Kortom, ik dank u en ik bewonder de kwaliteit van uw blog en de menselijke geest die u erop afdrukt, ik feliciteer u met het vermogen dat u heeft getoond om dergelijke complexe onderwerpen in eenvoudige teksten te kunnen synthetiseren, en ten slotte (en met verwijzing naar deze post), bedenk dat je een andere vriend hebt hier in Mexico …………………

    Succes voor dit jaar dat begint !!!!!!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.