Geofumadas, temporale passies

Mijn leven is een verzameling van kleine momenten geweest die, net als scripts, uiteindelijk elke reeks uitvoeren die de 35 overschrijdt volgens de simpele telling van de gebruikte shell. In deze tijd heb ik, zoals elk mens, passies gehad voor sommige facetten van het leven, en Geofumadas is er precies een van, hoewel als ik me goed herinner, het niet de enige is geweest en net als alle andere het risico loopt de prioriteit te verliezen op een dag of te muteren naar een nieuwe. manier om grijs met stijl te dragen.

Nu dat ik één maand twee jaar egeomates, realiseer ik me dat het een wijdverbreid passie geweest, want nu genieten, misschien omdat in tegenstelling tot anderen, bevordert de interactie met andere lezers, het nummer bevat innovatie, omgeving is vrij en daarom vind ik het ook van invloed dat het een goed bedrijf is in mijn huidige routine om vijf of vier weken te reizen.

Maar voor Geofumadas had ik andere passies:

Op een dag schilderde ik olie

schilderij van de visser Er was een tijd dat ik schilderles volgde op de universiteit, ik was gepassioneerd genoeg om me er lange tijd aan te wijden. Ik hield niet veel van acryl, meer vanwege de hoge prijs van de materialen dan vanwege de praktische bruikbaarheid van sneldrogend (wat meer lijkt op mijn tijdelijke passies); dus ik schilderde lange tijd in olie, het werd verminderd door mijn reizen, de allergie van mijn dochter (geen tijdelijke passie) voor goedkope terpentijn en het ongemak van mijn vrouw door vlekken op haar kleding.

Maar ik vond het leuk, een dezer dagen zal ik het opnieuw doen, waarbij ik de manieren verander voor het surrealisme dat beter bij me paste, niet voor commerciële doeleinden. Misschien neem ik het ook omdat mijn zoon (niet-tijdelijke passie) dat talent en die smaak heeft, ik vond dat deel van mijn leven leuk, als Ebay had bestaan, had ik het meer leuk gevonden.

olieverfschilderijen

Ik nam piano lessen

olieverfschilderijen Hehe, dat was terug in mijn school- en universiteitsjaren, een Amerikaanse vrouw leidde me door de drie niveaus van John Thompson terwijl ik de voetbalwedstrijd met vrienden miste. Van dat, alleen de verhalen dat van die ervaring schreef ik ... ik had het eeuwige advies van de oude dame die ook een aantal koekjes deelt die alleen in haar kleine stad in Oregon kopen.

Ik heb CAD exorcism lessen gegeven

olieverfschilderijen Hehe, ik herinner me die chinógrafo AutoCAD geleerd voor cartoonisten, en riep exorcisme omdat de meeste van hen zijn tekentafel, leroy, canecho, schedel niet zou veranderen en meer voor slechts twee muisknoppen; Ik moest meestal een koppeling maken van elke opdracht met een conventionele technische tekenhulpprogramma en de voordelen vergelijken. 

Een deel van die fase van mijn leven kwam naar het blog, maar nu niet methodologisch, meer op het niveau van losse tips en wat ik de handleiding heb geavanceerd eindigde op de video's CD om AutoCAD te leren; Ik gaf ook andere trainingen met andere tools van de competitie, maar mijn passie hierin was AutoCAD, het neemt veel minder sessies van psychiater in de Spaanse omgeving in beslag.

Ik schreef verhalen

olieverfschilderijen Dat stadium was kort, misschien een jaar om de droom van je jeugdvrienden te vervullen en de teven die in mijn oude notitieboekje waren te laten vallen multifinalitaria. 25 verhalen stelden me tevreden, ik publiceerde een gedrukt boek en de rest was ging naar Lulu dat hij me van tijd tot tijd een berichtje stuurt. Soms krijg ik heimwee naar het schrijven van nog een, maar ik wil ze niet losjes doen, als ik het doe zal het zijn om er nog eens 25 in één klap te krijgen en hiervoor maak ik een reis van minstens drie weken waar er geen draadloos is, een nieuw notitieboekje en lijden om mijn mail weer te zien met 2,500 ongelezen berichten of 300 reacties om te modereren.

Alleen van de verhalen een blog alleen voor lezers in die context gemaakt, omdat het vol is met woorden die niet verenigbaar zijn met de SAR, en de manier waarop het eindigt (tijdelijk) moet "het oude en zeker verlaten blog van de auteur van Geofumadas”. Dat deel van mijn leven komt van tijd tot tijd en wat post ze vertrekken van de geospatiale en laat me gerookte fans verliezen ... ook de meid van de Chocoladedans lijkt ze te genieten.

_______________________________________

Anders dan dat, is er geen passies die niet context niet doorstaan, nemen foto's, cartoons, puzzels met mijn dochter, spelen warrock met mijn zoon, schaken met mijn broer en ga voor een wandeling met het meisje dat mijn ogen lichten ... zijn topologische attributen met de hemel nauwkeurig.

_______________________________________

Dit zijn levensheren, een reeks kleine routines waarvan alleen Pyton weet waar ze passen, de meeste komen op een noodzakelijk moment binnen en worden niet meer gebruikt met de snelheid van relevantie ... en passie. Het beste is om er destijds met volle teugen van te hebben genoten, in mijn geval waren piano spelen, verhalen schrijven, fotograferen, schilderen in olieverf of lesgeven, noodzakelijke passies om deze routine zinvol te maken. Er ten volle van genieten was het beste zolang ze duurden.olieverfschilderijen

 

 

Ik heb nu een blog

4 Antwoorden op "Geofumadas, tijdelijke passies"

 1. Bedankt vriend, het is goed om het in je toon te lezen.

  Het ArcGIS-ding ... ik weet zeker dat ik een manier zal vinden.

 2. Beste, ik denk niet dat jouw zin «Dat deel van mijn leven komt van tijd tot tijd en sommige posts gaan verder dan het geospatiale thema en zorgen ervoor dat ik gerookte fans kwijtraak ...» zo waar is ... de waarheid is dat ik denk dat je volgers toevoegt, omdat Of we ons nu allemaal willen verhouden tot een tekentafel of niet, of het nu uit noodzaak of uit passie is, we hebben veel avonturen en tegenslagen meegemaakt. Dus als je passies hebt die niet geo-gerookt zijn, word je meer empathisch voor een medium dat zo onpersoonlijk is als een blog kan zijn. De waarheid is, ik weet niet eens hoe je heet, maar ik ben blij dat de persoon die deze blog beheert zijn leven zo volledig leeft en de kans heeft om zijn best te delen ... dat is bijna een aards paradijs hebben.

  Mijn moeder is een gepensioneerde tekenaar, vriend van linialen, normografen, inktpotloden, ladders en hoeveel er is ... ze heeft een zoon (ik), cartograaf, die niet ver verwijderd is van wat ze deed, we houden allebei van schrijven, tekenen en reflecteren (fix de wereld passief), dus als dat wordt gerookt ... Ik kom uit een gerookt gezin.

  Een knuffel in deze 2010, voor jou en familie.

  Ik hoop dat de relatie tussen EXCEL-ARCGIS net zo transparant is als in Mainfold !!! hehehe

 3. hehe, ik weet dat je deze kant leuk vindt ... maar ik had niet zo'n snelle reactie verwacht.

 4. Nou ja ... ik vind je verhalen leuk, en nu ik die andere blog ontdekte, ga ik meer dingen lezen, durf je niet meer te schrijven?

  Ik zie dat je verschillende passies hebt gehad en ik weet niet hoe je piano speelt, maar ik hou tenminste van je verhalen en schilderijen ... die artistieke ader moet meer worden uitgebuit, toch? hehehehe

  Ik zal hier verder gaan, The Dancing Chocolate Girl, je voorlezen en commentaar geven op die verhalen die soms door het geospatiale thema glippen en die ik zo leuk vind ...

  Kus!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.