Gajes van de migratie naar Geofumadas.com

Ten slotte is de database bijna leeggemaakt na een migratie van WordPress MU in Cartesianos naar een domein dat wordt gehost in Cpanel. Hiervoor hebben verschillende plug-ins en toegang tot phpmyadmin me vermaakt. 

Meerdere dagen - en nachten - komen en gaan. Hier vat ik enkele regels samen, nadat ik denk dat ik eindelijk weer klaar ben om te schrijven.

  • Omdat u een WordPress-mu-1.2.4-versie bent en naar een WordPress-versie 3.0.4 gaat, zijn er veel dingen onderweg die geen eenvoudige export / import waren.
  • Toegang tot de database was waardevol om een ​​beest van dingen die in de vuilnisbak achterblijven te wissen, maar zolang ze daar niet worden verwijderd, voegen ze gewicht toe. Ik merkte het omdat, hoewel ik spam had geëlimineerd, het exporteren veel tijd in beslag nam en ik denk dat het in die versies een gat heeft omdat er nog steeds nieuwe spam binnen sluipt.
  • Akismet Het is een grote hulp, het bespaart spam in de reacties.  geofumadas com categorieën
  • Broken link checker het is een zeer goede hulp om links te identificeren en te repareren die niet meer bestaan. Het is grappig, maar als je die links niet bijwerkt, verliezen de domeinen de ranking. Pagina's die niet meer leven, die hun structuur hebben veranderd, die hun links vriendelijker hebben gemaakt, opmerkingen met ongeldige URL's, vingerfouten, kortom. De plug-in was een grote hulp, het was nuttig voor mij om te leren over veel dingen die ik heb geschreven en die nu niet meer bestaan.
  • De huidige versies van de importeren plugin ze hebben de mogelijkheid om de afbeeldingen van de galerij naar het nieuwe domein te verplaatsen. Maar om vele redenen komen ze niet allemaal, als ze bijvoorbeeld in een ander domein waren gehost, komen die niet, noch de afbeeldingen die in een andere structuur zijn geplaatst dan de conventionele, noch de afbeeldingen met thumbnails. 
  • De plugin is erg handig Voeg gekoppelde afbeeldingen toe aan Gallery. Dit doet het werk van het zoeken naar niet-geïmporteerde afbeeldingen en ze te brengen, met het nadeel dat het geen instantie heeft om te waarschuwen waarom het hangt, ik dacht dat het was omdat het te inhoud was, dus ik deed het per categorie, maar ze kwamen nooit door AutoCAD of Topografie. De hele rol was omdat ik de opslagruimte al had opgebruikt en de verdomde plug-in niet kon waarschuwen. Toen ik een nieuwe map vanuit Cpanel wilde maken, merkte ik dat het bericht verscheen; Ik vroeg om het te vergroten en alles begon opnieuw.
  • De strijd om de dood is geweest met het TimThumb-script, waarvoor het aanpassen van de rechten in de wp-contentmappen en andere binnen het Arthemia-sjabloon (script en cache) vereist is. Eindelijk, na het lezen in veel forums, overbodig jongleren, dat was alles wat werd meegenomen. Het lijkt erop dat het gaan van WP MU een paar dingen beïnvloedt en het aanraken van de .htaccess was wat ik het minst verwachtte.
  • Ik moet de permalinks nog herstellen, aangezien ik de structuur heb gewijzigd om de links vriendelijker te maken voor de zoekmachines. Hiervoor is de plugin Permalinks Migratie doet een geweldige baan bij het doorsturen, en als ik een patroon vind, zie ik of ik alles van de database losmaak.
  • Seo vriendelijke afbeeldingen hielp me omdat veel foto's geen beschrijving hadden of weinig waarde hadden.

Nu komt het goed, zolang ik de gebroken links opvolg, moet je doorgaan met het optimalisatieplan.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.