Nou, ik ben eindelijk hier.

beeld Na lange 8 uren reizen, vervelende momenten met de immigratieambtenaren die het meest lijken te willen je ballen aanraken om te controleren of je gevaarlijke inhoud bij je hebt, ben ik gelukkig aangekomen bij het Marriot Hotel in de Inner Harbor ... 's nachts bij 12, Eastern Time

Nou, hier is de BE Conference 2008 om te beginnen, de mara-registratie, de geofumados die hun starbuck nemen en ik overlevingsproblemen oplossen, hoewel ik door als gast "pers" te gaan, ik recht heb op een gezellige ruimte met opgevulde fauteuils ... maar alleen.

…overleving? ja, de gebruiker en het wachtwoord van het Convention Center voor draadloze toegang; daar ontmoette ik Christine Beyrn die met een New Yorkse stijl tegen me zei: "geef dat alsjeblieft aan niemand ... of ik vermoord je" ... hoewel ik zeker weet dat ze dat iedereen vertelt, hehe ... epa ! de tante is niet lelijk.

Ik heb ook 15 dollars + transport vermeden vanwege het evenement kaartweergave Ik had het gepland, ik heb een kaartje gekregen dus vanmiddag zal ik er zijn ... schrijf de $ 15 op zoals we zullen zien als we de verjaardag volgende maand vieren.

Vanaf het begin ben ik benieuwd naar de keynotes van vandaag, eentje gewijd aan de vooruitgang die de "Athens" -producten met zich meebrengen. Als je je herinnert, is het de profetie die ze in 2005 lanceerden tot wat er na XM komt ... en ik ben nieuwsgierig omdat ze sinds 2004 met elkaar spraken "Mozart", ik hoop onder de indruk te zijn.

beeld

Daar vertel ik je, hoewel ik niet weet wat ik van dit evenement kan verwachten, omdat ik de laatste keer zei: 'om te zien wat we voor deze gebeurtenis hebben gekregen"Ik heb een post verdiend in Menéame Ik kreeg 10,000-bezoeken in twee dagen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.