Contouren met Google Earth - Contouringge of AutoCAD

Een paar dagen geleden vroeg ik een vriend hoe hij de contouren in Google Earth moest bekijken met een applicatie genaamd ContouringGE 1.1 die zou moeten werken met elke versie 4x, Windows XP of Vista.

En tot slot kon ik hoewel de ervaring pijnlijk was, dus ik schrijf wat mijn prestatie was om anderen het te laten bereiken ...

1. Download ContouringGE

beeld Om te beginnen moet je download een bestand gecomprimeerd van een "haatzaaiende" pagina waar de maker een pop-upvenster heeft met een Duitse advertentie die de hele pagina beslaat, dus om die "dubbele kin" te verwijderen, selecteer je alleen SchlieBen wat betekent dichtbij en het hindert je niet langer.

Ojo, die alleen op deze pagina kan worden geopend (http://www.sww.wg.am/) in de eerste dagen van de maand, omdat het een beperkte bandbreedte heeft, en daarna raakt de bandbreedte op en is deze niet beschikbaar.

2. Installeer de ocx

beeld

Zodra het bestand is gedownload, wordt het gedecomprimeerd en worden er vijf bestanden weergegeven:

 • Een kml genaamd contour.kml Ik heb geen idee waar het voor is
 • Twee ocx-bestanden die ActiveX-controllers zijn
 • Een dll-bestand dat een submenu in het Google Earth-framework laadt
 • Een uitvoerbaar bestand van ContouringGE

De twee ocx-bestanden worden geplaatst in

C: / WINDOWS / system32 /

Vervolgens om de ocx te registreren, gaat u naar het commandomenu, dat eruit ziet als DOS met "start / run / cmd" en daar is de tekst geschreven:

regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx

en voer er een bericht in dat de controle correct is geïnstalleerd, hetzelfde gebeurt met de andere:

regsvr32% Systemroot% \ System32 \ MSCOMCTL.OCX

beeld

Als u de tegenplaat niet kunt vinden, bevindt deze zich meestal op de knop links van nummer 1 en gebruikt u de toets Alt Gr. Deze bevindt zich ook op Alt + 92.

Ten slotte als je je hoofd niet wilt breken, kopieert u naar de bovenstaande lijnen en klikt u op het zwarte scherm met de rechtermuisknop en plak deze.

Als u Windows Vista gebruikt, moet dit «Start / Accessoires / Uitvoeren als beheerder» zijn

Het bestand GGEFramework.dll is in "C: Program FilesGoogleGoogle Earth" geplaatst, evenals de uitvoerbare triangulatie en het kml-bestand.

3. Voer ContouringGE uit in Google Earth

Dan maak ik het moeilijk, ik heb een snelkoppeling van de driehoek op het bureaublad gemaakt.

Nu draait Google Earth. En eenmaal ingezet, wordt de triangulatie uitgevoerd.

4. Wat moet er gebeuren?

Vervolgens wordt in Google Earth een nieuwe opdracht weergegeven in de bovenste balk met de naam GGE, die de opties bevat om contouren te maken en hun uiterlijk of etikettering te configureren.

Contouring4

google contouringGE

Een andere manier om dit te doen is vanuit AutoCAD, met behulp van een plug-in.

Stap 1. Geef het gebied weer waar we het digitale model van Google Earth willen verkrijgen.

Stap 2. Importeer het digitale model.

Met behulp van AutoCAD, nadat u de Plex.Earth-invoegtoepassingen hebt geïnstalleerd. In principe moet u de sessie starten.

Vervolgens selecteren we de optie "By GE View" in de Terrain tab. Het zal ons vragen om te bevestigen dat 1,304 punten zullen worden geïmporteerd; dan zal het ons vragen om te bevestigen of we willen dat de contourlijnen worden gemaakt. En klaar; Contourlijnen van Google Earth in AutoCAD.

Stap 3. Exporteren naar Google Earth

Nadat we het object hebben geselecteerd, kiezen we de KML-exportoptie, waarna we aangeven dat het model is aangepast aan het terrein en dat het uiteindelijk wordt geopend in Google Earth.

En precies daar hebben we het resultaat.

De hier kun je het kmz-bestand downloaden die we in dit voorbeeld hebben gebruikt.

Vanaf hier kunt u het downloaden Plex.Earth-plug-in voor AutoCAD.

77 Antwoorden op "Contouring met Google Earth - Contouringge of AutoCAD"

 1. A idéia do program é boa, maar het werkt niet! echt jammer !!

 2. Nou, de ontbrekende bestanden kunnen ze individueel krijgen, http://www.anunciadores.net/aplicaciones/RegistrarMSCOMCTL.htm
  http://www.atmos.washington.edu/~carey/wilton/data/contour.kml
  http://activex.microsoft.com/controls/vb6/comdlg32.CAB
  nadat ze alles hebben, volgen ze de stappen, maar de CMD voert het uit als een beheerder om de ocx te lezen, alleen bij deze stap zal regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx de ~ verwijderen en wanneer deze wordt gekopieerd naar het pad van Google Earth verschijnt twee andere mappen en kopieer in de clientmap de rest en zou voor hen moeten werken.
  Zeker, mijn mail is leo87seve@gmail.com, mijn plexearth werkt niet en mijn civiele 3d doet er niet toe beeld van Google Earht, ik ontvang hulpmiddelen, BEDANKT

 3. Het document dat naar mij wordt gedownload is onvolledig, ik heb maar 2 bestanden… Kunt u mij alstublieft de volledige installatie sturen !!! het is urgent!!! mijn email is maidelin11@gmail.com
  bedankt! God zegene u!

 4. Kan iemand mij het contour.kml bestand versturen?

 5. alsjeblieft, op dit moment moet er iemand zijn die het probleem van 5 fout heeft opgelost die verschijnt wanneer u contuorig draait, help alsjeblieft mijn mail is nancy1205@hotmail.es

 6. Oi moet deze Ferramenta ESSA geeft erro 5 formatei e estou met Windows XP deze site aparecendo erro 339 niet aan te raden dit geeft een uitleg imconpletos alguem com os teria of full installer

 7. Iedereen weet of het in W7 van 64bits is? Bedankt

 8. hallo vrienden zegos, ik heb de 5-bestanden, ik heb alle installatieprocedures gedaan, maar er is een fout in
  regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx moet de ~ verwijderen en dus accepteren. Nou, ondanks alles verschijnt het gge-menu, maar bij het genereren van de curven verschijnt de fout: run time error 5
  ongeldige procedureoproep of argument
  Als iemand de oplossing heeft, zullen veel mensen het waarderen.

  contouringge installatie

 9. Hoi…. Ik zie dat velen het bestand contour.kml missen, misschien is dat de reden waarom het fout 5 heeft ……. Het is mij ook overkomen…. iemand heeft dat bestand… ..
  ook de andere twee bestanden die niet in de links staan ​​die ze aanbieden, worden in andere commentaren geplaatst….

  Proost… ..

 10. Een grote gunst waar ik ContourGE 1.2 file contour.kml kan downloaden. Bedankt

 11. Goedemorgen iedereen.
  Welke van jullie hebben de 1.1-versie van ContouringGE, kun je het alsjeblieft sturen naar de mail hieronder?
  rmdna@bol.com.br
  Het is omdat ik de 1.2 versie heb gedownload en het is helemaal anders dan de vorige beschrijving.
  Wat is het contour.kml bestand?
  Dank u.
  Atentamente,
  Rogério.

 12. Niet die pagina http://www.sww.wg.am is naar beneden Wat er gebeurt is dat het weinig bandbreedte heeft, dus het is alleen toegankelijk in de eerste dagen van de maand, wanneer de breedte is opgebruikt, is het de rest van de maand ontoegankelijk.

 13. De link werkt niet meer. Ik vond het bestand via taringa maar zonder de ocx

 14. Hallo, hoe is het, de 5-fout blijft maar komen, ik begrijp niets van computers en de Google Earth die ik heb, ik weet niet wat het is, waar zie ik eruit? en iets veranderen? Als iemand me de juiste telling en de te gebruiken Google Earth kan sturen, waardeer ik dat, omdat ik dit nodig heb voor dringend werk.

  Groetjes en heel erg bedankt
  Juan Asuaga

  juanasuaga@hotmail.com

 15. Ik kan de contourlijnen op Google Earth versie 4.2.0205.5730 genereren, maar heeft me niet vertellen dat de waarde van de contour, want dit is de waarde die wordt geassocieerd met de curve en kan worden geëxporteerd naar SHP-formaat, met zijn attributen tafel, als iemand al maken, geef mij het recept, want ik heb bijna een half jaar, in een poging te achterhalen van de 5 fout, en helemaal niets meer.

 16. hallo vrienden
  Nou, de waarheid, weet ik nauwelijks van dit geweldige hulpmiddel
  en ik besloot het te downloaden volgens deze instructies en ik heb hetzelfde probleem van fout 5 of iets dergelijks ... het is gestart
  Ze hebben het al opgelost oq wave, waarom als ik deze tool nodig heb ...
  Help alstublieft….

 17. Ik heb meerdere keuringen gedaan en ik kon beseffen dat de versie van ContourGE 1.2 komt overeen met een demo-versie kan worden gedownload iemand weet waar de volledige versie van ConturGE 1.2

 18. zeker als iemand al het programma zonder probleem kon uitvoeren, kon ons vertellen hoe, en met alle mogelijke combinaties en altijd de beroemde 5-fout en in google earth pro lijkt het erop dat ik het programma moet openen en ik het open heb staan

 19. Goed, sommige hebben de fout 5 opgelost? Ik vind ook de bestandscontour.kml als ik het doorstuurt, alsjeblieft, dit is mijn mail gustavovs@hotmail.com Ik waardeer het, groeten

 20. Beste vrienden, ik sluit me aan bij de diverse raadplegingen hierover.
  Ik probeer GE countouring op GE Plus 5.1.3533.1731 te installeren. Het feit is dat ik, voor alle pogingen die ik al heb gedaan, absoluut alle stappen volgt, niet eens de CGE-knop in de GE-werkbalk krijgt.
  Misschien kan een zekere ziel mij hier een hand in geven, ik hoef niet de enorme oplossing aan te geven die ik zou zijn om dit werk te maken.
  Groeten voor iedereen van deze kant

 21. Ricardo, ik stuur de file contour.kml, maar ik kan het gedeelte van de etiketten van de contourlijnen nog niet door de toepassing oplossen, als een van de partners het al heeft opgelost, alstublieft geef de gegevens door of publiceer dit in dit forum.

  Ik waardeer deze ruimte opnieuw, waar de technologie voortdurend verandert en beschikbaar is voor alle belanghebbende partijen.
  groetjes van San Luis Potosi, Mexico

 22. Hallo goedemorgen, excuseer me, ik zou graag willen weten wie de eigenaar is van de pagina, het spijt me vandaag dat ik erachter kom, je foto's verschijnen en ik denk dat ik je ken ... ;-)

 23. Ik heb alle stappen uitgevoerd die zijn gezegd om het te installeren en er blijft niets verschijnen, de beroemde fout 5, ik heb de versie van Google Earth met de markeringsoptie geactiveerd en niets ...

  Iemand heeft het probleem opgelost !!!! stuur me alsjeblieft de oplossing voor het probleem aan mijn mail tatoozaa@yahoo.es Ik dank u van nu af dankbaar!

 24. DANK U VOOR HET GEBRUIKEN VAN ZEER BELANGRIJKE SOFTWARE.

  VOOR ALLE die hebben NO PECH aan de GE COUNTOURNING programma te installeren en Discover u mee dat ik wil, wat is het probleem installatie.

  U MOET DEZE VERSIE HEBBEN
  Google Earth
  4.3.7284.3916 (beta)

  DEZE VERSIE IS GECARACTREERD OM OP DE LEVENDE BOTTOM EEN RUIMTE TE BEREIKEN OM TE VERKOOPEN. MERK DAT RUIMTE VAN VERGOEDING, DAARVAN HET VITAL IS, ANDERZINS, KAN NIET GENERREERD WORDEN.

  HET BELANGRIJK IS DAT U EEN VERSIE HEBT WAAR U KUNT KIEZEN: «RELIEF», EN VOLG DE INSTRUCTIES DIE AL IN DIT FORUM ZIJN GEGEVEN.

  ING. MAURICIO RODRIGUEZ
  (EL SALVADOR)

 25. GEBRUIK DE GOOGLE-AARDE DIE DE OPLOSSINGOPTIE BEVAT EN SELECTEER, ZODAT JIJ DE NIVEAUCURVES MAG GENEREREN.

 26. Ik ben een van degenen die het eeuwige probleem van fout 5 hebben. Ik heb geprobeerd versie 4.3 van Gearth te downloaden, maar in het GE-startvenster vertelt het me dat ik het programma moet updaten naar versie 5.2, zodat de countour dat niet doet rennen…. Jorge_SLP: als u mij het installatieprogramma van uw versie van GEarth en de contour naar mijn e-mail kunt sturen richi225@hotmail.com en ik beloof om alles te uploaden en hier een link te geven om u een definitieve oplossing voor iedereen aan dit probleem te geven. Als meer mensen het programma werken, vind ik het makkelijker voor ons om de oplossing voor het quota probleem te vinden.
  Groeten aan iedereen.

 27. Fellow forum, ik ben nieuw op dit en mij betreft de toepassing op de contourlijnen op Google Earth te genereren, en het bereiken van het verkrijgen van de versie van de applicatie 1.2, Ik lees alle beoordelingen en ik denk dat de meeste niet voor u werken, omdat deze applicatie werkt alleen op Google Earth versie 4.3, en voedde hem op contour.kml bestand via Google en zoek de zip map, het programma en deed al het werk en het werkte, alleen ik ik moet de hoogte waarde toe te voegen in elk van de contourlijnen, als iemand weet hoe, stuur me een opmerking of post-it op dit forum zou het waarderen.
  interessant forum, hulp.
  Succes iedereen

 28. Thanks g!, Als u erin slaagt om het gaas en kleurenfoto in autocad te krijgen, en tambiem civiele, en omdat ik innexperto over hoe om te contourlijnen van een virtueel netwerk (welk bedrag van de google earth) thanks vriend genereren, ik zal wachten uw antwoorden.

 29. Mijn vrienden, vul de pagina in (http://www.sww.wg.am/downloads.html) En het downloaden van de versie (***** 1.2), dan descomprido het bestand en ik slechts twee bestanden worden weergegeven één met de extensie * .exe en * .dll andere, maar andere bestanden iets, gebruik maken van de google earth 5.2 neem dan als iemand me door hier kon passeren de 5 bestanden laat ik mijn e-mail
  (jhq_30@hotmail.com) vanaf nu bedankt vrienden

 30. vrienden, hoe kan ik deze curven of punten van Google Earth exporteren naar een programma zoals autocad of civil 3d, alsjeblieft vrienden, ik heb het nodig, bedankt voor je antwoorden ...

 31. Saludos Amigos blik die ik heb hetzelfde probleem Lacho de contour.kml kijken en zoeken en kan porfa niet vinden als iemand kon vertellen waar ik dit bestand te vinden of ik kon de 5 bestanden die nodig zijn door te brengen.
  GRACIAAAAAS.

 32. Goed .. Ik heb de ContourningGE v 1.2 maar het ontbreekt het bestand contour.kml, dat is om het niveau cuvas te genereren, wanneer ik curven genereer geeft het me de fout "run time 5 ongeldige procedure-aanroep of argument" waar ik naar op zoek ben in duizenden plaatsen en ik krijg geen oplossing. alsjeblieft, ik heb het antwoord en het volledige bestand of programma nodig

  miguelcapote@gmail.com

 33. Volgens de officiële pagina is de versie 1.5, maar kan niet worden gedownload ,,, en ik vind je, ik heb problemen ,,,,, iemand die het werkt bij 100%?

  bedankt

 34. Hallo ... ik krijg alleen de ContourningGE v 1.2 als het me grijpt, maar als ik de curven probeer te generaliseren, krijg ik steeds de fout "run time 5 ongeldige procedure call of argument" Ik heb in duizenden berichten gelezen en niemand heeft een oplossing .. als iemand slaagt los het op, stuur me het antwoord 🙂

  iDarkOscarS@hotmail.com

  VOORAF DANK U

 35. hallo ik heb veel interesse om curves te krijgen met contouringge maar ik heb een groot probleem om de programita fa fa te krijgen als iemand me kan overgeven dit is mijn email: deiby_acua@hotmail.com
  Vettig op voorhand

 36. hallo iemand kan me helpen Ik krijg een venster met de melding ¨google earth start het beveiligingsmechanisme. je moet Google Earth opnieuw opstarten. Ik accepteer en dan krijg ik de bekende fout 5.
  Ik hoop een antwoord als je me kan helpen

 37. Jose: Het werkt hetzelfde in OpenGL als in ActiveX.

  Gandhinhos: Heb je de ocx geregistreerd?

 38. Ik had de ContouringGE_v1.2-versie gedownload en het werkte perfect ... Ik had het een paar maanden niet gebruikt ...
  nu ik het dringend nodig heb, krijg ik de beroemde fout 5 ...
  Ik heb geprobeerd het bestand in c: windows / system 32 te plaatsen
  maar het werkt ook niet ...
  enige ideeën ??

 39. Rigoleto, hoe gebruikt u Google Earth, in OpenGL-mogo of in de ActiveX-modus

 40. bedankt voor het programma installeer het in win 7 kopieer en plak deze GGEFramework.dll ac: windows / system 32

  geen probleem bij het rennen

  er zijn een aantal nummers die niet uitgaan, niet weten
  bij het importeren naar civiel 3d bevat de afbeelding de curven

  als allado de punten in civiele 3d bedankt

 41. iedereen die de countoringe heeft, vertel me wat zijn de bestanden die ze hebben en van waar ze gedownload zijn en dat we het probleem oplossen
  amigosssss. Word niet te veel moeite Het enige wat ik moet weten is of het volledig is of niet om ze op te lossen.
  Ik heb het gedownload van deze pagina bovenaan en het werkt, het grote probleem is dat het label niet geactiveerd is om de afmetingen te zetten. alleen dat is het gebrek.
  dus nu zijn we hier om informatie te helpen en te delen.

  de levelcurves komen er uit, ze kunnen worden geëxporteerd naar arcgis of autocad en maken het dus een betere digitale presentatie.
  Ik heb de complete installateur nodig als ik het doorgeven aan mijn mail is geovilc_yuri@hotmail.com en ik stuur tutors hoe je dit programma aan te pakken niet voldoet.

 42. hallo allemaal ... ik heb veel gehoord en gelezen over dit COUNTOURINGGE-programma ... het probleem is dat ik het overal zoek en ik kan het niet vinden om het te downloaden. Als iemand me informatie zou kunnen geven over waar ik het kan vinden of als ze het hebben, KUNNEN ZE HET AAN MIJ DOORgeven. ZEER DRINGEND ... VOORAF BEDANKT ... mijn e-mail is freddygonza83@hotmail.com

 43. Nou, ik heb de 1.2-versie van de countouring, maar tijdens de installatie vraagt ​​het me om de Google Earth.msi als iemand weet hoe het te doen omdat er niets uitkomt

 44. IK HEB DE COUNTOURINGGE EN HET WERKT NIET VOOR MIJ, IK WAS NOG STEEDS SN OCX EN BIJ DE PROBEER OM HET TE INSTALLEREN KRIJG IK DAT IK EEN GOOGLE MSI-BESTAND WIL; IK VOER OOK HET UIT EN KRIJG HET BRONS VAN DE 5-FOUT

  IK ZIE GEEN NIVEAU CURVES ALS IEMAND IETS WEET TOTDAT EEN GELD BEVAT

  mac_flav@hotmail.com

 45. CountourinGE installeren.
  EYE eerst moet je de google earth ok geïnstalleerd hebben, je weet ook heel goed dat bij het installeren van een map wordt gegenereerd in de C-schijf.
  nu alle bestanden die u van countouringGE hebt gedownload, kopieert u naar die google eath map die op station C staat.
  Klik dan op het driehoeksymbool, dat is een van die countoringGE-bestanden en geniet van.

 46. het is niet nodig dat u de ocx al in uw systeem hebt, voert u de c-schijf van uw pc in en in de systen 32-map is dat niet nodig.
  Voor de andere, als je een 5-foutmelding krijgt tijdens de uitvoering, is het gewoon omdat je afbeelding te groot is op je Google Earth-scherm, je moet het een beetje dichterbij brengen en de pronblemon is voorbij.

 47. als iemand de kleuren heeft 1.1 of 1.2 Ik smeek je om het naar mijn e-mail te sturen. Ik zal je oneindig bedanken, het belangrijkste om je afmetingen op de contourlijnen te zetten, mijn e-mail is geovilc_yuri@hotmail.com.
  Ik behandel dit onderwerp heel goed en doe ook andere dingen als je me ook vermaakt, en ik zal al mijn video's tutors verzenden hoe het wordt behandeld en andere extensies.
  het probleem dat ik heb die het afscheiden lijkt dat dit onvolledig al het wonder doet maar het label is niet geactiveerd om het quotum te zetten
  dank u maar dringend Alstublieft.

 48. hallo porfa die me het programma kan doorgeven, heb ik een, maar zet de labels niet op de kromme.

 49. alsjeblieft, iemand geeft me het programma. toen ik lag
  ze komen naar me toe zonder de ocx. ==> ivan_24v@hotmail.com.ar

 50. alsjeblieft, iemand geeft me het programma. toen ik lag
  Ik kom zonder de ocx

 51. Het heeft niet gewerkt voor mij ... ik probeer het nu een paar dagen en zelfs het lezen van de meerdere discussies op het Gabriel Ortiz-forum, er is geen manier omdat de enige gebruiker die hetzelfde bedieningsprobleem heeft gehad met versie 1.2 dat ik niet heb nog steeds beantwoord 🙁
  Mijn fout is 'Runtime-fout 5: ongeldige procedure-aanroep of ongeldig argument'. Als dit niet aanwezig is (om een ​​vreemde reden), verschijnt het volgende: 'Google Earth start het beschermingsmechanisme. U moet Google Earth opnieuw starten '. Denk je dat dit komt doordat je geen Google Earth Pro hebt? Mijn versie van het bovenstaande programma is: Google Earth 5.1.3533.1731

  Heel hartelijk bedankt.

 52. Ik denk dat het programma een aantal configuratie opties heeft, elk wat u wilt hebben aan de krommen en het label.

 53. Zeer goede bijdrage.
  Ik heb een probleem, nogal twijfel: ik heb de ContouringGE gedownload en het werkte goed, behalve dat ik de nummers op de contouren niet krijg. Waarom gebeurt dat? Aan jou Krijgen ze de nummers?

  Bedankt, Ciao.

 54. Ja, ContouringGE 1.2 hoeft niet meer van de stappen die hier worden beschreven voor de 1.1-versie

 55. Uitstekend… het werkte perfect….

  Oog dat werkt…. misschien wordt de installatie niet erg goed uitgelegd.
  Ik heb de normale Google Earth, de PRo werkt niet.

  Een toepassingsgebied, de plug-ins voor Google Earth, ik bedoel ContouringGE 1.2. Het is een proefversie ... je weet niet waar ik die volledige versie kan krijgen? ? ??? Alsjeblieft, degene die toegang heeft om het naar de mail te sturen ... alsjeblieft ...
  jorgefscape@gmail.com

 56. De waarheid is dat de tool behoorlijk handig is als we geen contourdekking hebben; er moet echter rekening mee worden gehouden dat de verdichting van de krommen alleen overeenkomt met een interpolatie daarvan; Ik krijg de indruk dat een of ander reliëfmodel. Ik heb de oefening gedaan en zelfs gelijke afstand tot 50-meters werkt min of meer goed, dan "winnen" we niets. Ah !!!!!!, de versie is bijgewerkt en er zijn niet veel stappen nodig.

  UITSTEKENDE BLOG, ZEER ENTRETENIDO GEOFUMADAS.

  P. Sanhueza

 57. Het lijkt erop dat het niet vallen, maar de bandbreedte die betaalt is al door een hoog verkeer overwonnen.
  Tenzij de webbezitter meer betaalt om een ​​hogere bandbreedte te krijgen, zullen we moeten wachten tot de maand afloopt, omdat dit per maand betaald wordt.
  De eerste dag van april zou de pagina weer beschikbaar moeten zijn ... en het zal in de loop van de maand zijn, totdat uw verkeerslimiet hoger is dan waarvoor u betaalt.

 58. Beste:
  Weet je wat er is gebeurd met de pagina waar de contouringGE wordt gedownload? Je blog is erg goed

 59. De waarheid is dat het installatieproces vrij gecompliceerd is, zodat de werking ervan uiteindelijk niet veilig is ...
  Ik weet niet meer of je het ooit op de blog hebt genoemd, maar er is een zeer nuttige applicatie van Valery Horosunov (Valery35 in de Google Earth-community), waarmee onder meer contouren kunnen worden gegenereerd. Wat hen betreft, heeft de applicatie de mogelijkheid om het aantal weer te geven niveaus, hun kleuren, hun verloop en hun afvlakking te regelen.
  Deze applicatie wordt KML2KML genoemd, de URL is:
  http://kml2kml.geoblogspot.com/
  De meest economische versie kost $ 50.- dollars. Ik ben niet zeker van de eigenschappen van de beschikbare 3-versies.
  Andere dingen die zij aanbieden zijn:
  - Extraheer terreingegevens en in staat zijn om de contouren, punten, rasters te genereren.
  - Importeer shp-, gpx-, nmea-, txt- en logbestanden
  - Open een KML en genereer automatisch regio's
  - Genereer «tegels» van basisafbeeldingen van Google Maps.
  - Lokaliseer foto's (zoals positiemarkeringen of beeldoverlays met behulp van hun GeoExif.
  - Verzamel en sorteer KML uit meerdere KML's
  - Pas wiskundige functies toe bij het genereren van oppervlakte-plots.

  Kortom, het is heel goed om tijd te besparen en meer sap van GE te krijgen.

  Bedankt en groeten
  Gerardo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.