Wat June ons heeft nagelaten

beeld Juni was een maand, die, zoals ik veel bloggers zag becommentariëren, de statistieken daalden ... hoewel ik persoonlijk denk dat de verandering van DNS van de Cartesia.org-servers ook van invloed was op de Google-zoekmachines en ik voel dat ook een boete Het staat op het spel vanwege sociale netwerken.

AdSense is ook gedaald en Google heeft gezegd dat het de inkomsten door referenties elimineert ... we zullen het nu moeten proberen met DoubleClick, dus ik zal ArchiCAD en Firefox missen die deze maand hun piketten hebben gegeven.

Hoe dan ook, in het normale leven heb ik meerdere interessante gebeurtenissen geslaagd:

Een goede vriend keerde terug naar Asturië, ik denk dat ik haar Geek-geest zal missen, ik werd nog een jaar, Spanje werd gekroond kampioen, mijn vader kreeg nog een beroerte die boetes toevoegt aan zijn laatste dagen, de verjaardag van mijn schoonmoeder was ... straal!, Als er meerdere passeerden dingen.

Ik bleef druk terugkomen uit Baltimore, mijn systematiseringsdiploma en het seminar dat ik moest geven over een register van meerdere landen.

Julio komt met iets van hetzelfde, ik moet een Arcview 3.3 cursus geven !!! Geloof het of niet, er zijn nog steeds mensen die betalen om cursussen in deze Jurassic-systemen te krijgen. Ik hoop dat ik de cursus loop om u te overtuigen van wat uw volgende stap zou kunnen zijn, vanwege de neiging ervan denk ik dat het zal zijn om ArcGIS voor te stellen.

Voorlopig moet ik voor het weekend weer op tournee gaan en op zondag 6 juli naar Bolivia vertrekken. Bij deze gelegenheid zal ik een hoge poporoila van nationaal kadaster nemen, ik hoop dat ik tijd heb om u ervan te overtuigen dat ze een goed portaal van cartografische diensten moeten bouwen, anders zullen ze in absolentie sterven.

Kortom, dit kan ik de maand plaatsen:

kadaster:

 

Manifold GIS en ESRI

Bentley Systems en Microstation

AutoDesk en AutoCAD

Losse thema's

De kunst van bloggen en die golven

Google Earth en andere perversies

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.