Hoeveel is de software op deze blog

Ik schrijf al meer dan twee jaar over gekke technologische onderwerpen, meestal software en de bijbehorende toepassingen. Vandaag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een ​​analyse te maken van wat het betekent om over software te praten, in de hoop een mening te vormen, deugden te benadrukken en hoe deze reageren op economisch inkomen en woorden die verkeer op internet genereren, in ieder geval met betrekking tot adverteren via AdSense .

Software Inzendingen die u betrekken Bezoeken die u betrekken Opbrengst geproduceerd
AutoCAD 127 32,164 112.03
Microstation 115 2,991 7.64
ArcGIS 73 8,768 6.96
Google Earth 144 12,257 16.24
spruitstuk GIS 78 512 2.32
gvSIG 37 1,501 2.25
IntelliCAD 13 2,239 2.26
virtual Earth 30 215 0.03
ArchiCAD 7 435 0.97
Cadcorp 7 43 0.09
MapInfo 7 295 0.30
Totaal 638 61,420 151.09

trefwoorden

Ik heb Google Analytics geraadpleegd, gebaseerd op exact de laatste 5 maanden, door op trefwoord te zoeken naar opname en zowel de naam van het bedrijf als de hoofdsoftware toe te passen. Het totale aantal bezoeken van die zoekwoorden was 113,953 en op een totaal van $ 320.02 kwam door zoekwoorden.

ArcView

Ingangen

Ik heb de berichten of berichten die geschreven zijn op basis van de categorieën van het zijpaneel beschouwd, met uitzondering van Mapinfo, die ik in een zoekopdracht via LiveWritter moest gebruiken omdat tot op heden geen categorie is.

De bezoeken

Het is interessant dat de 61,420 goed zijn voor 54% van het totale aantal bezoeken van zoekmachines die zoekwoorden gebruiken. Wat zou kunnen betekenen dat meer dan 50% van mijn bezoekers die van Google komen, dankzij deze 11 programma's komen.

Het inkomen

Bij het vergelijken van het totale inkomen uit deze 11-programma's, komt het totaal uit de zoekwoorden uit, dat de 47% er vandaan komt.

software gisIn termen van positionering kunnen we bezoeken verdelen tussen het aantal geplaatste berichten, dit geeft ons de responsiviteit die programma's moeten verplaatsen en dit is de tabel.

AutoCAD heeft verder gereageerd dan ik erover heb gesproken, dankzij zijn populariteit en zie dat dankzij dat IntelliCAD op de tweede plaats reageert. Daarna ArcGIS gevolgd door Google Earth om de eerste vier te sluiten.

Het is merkwaardig hoe gvSIG in de Spaanse omgeving beter gepositioneerd is dan Microstation. En kijk hoe Manifold GIS afloopt met CadCorp, wat betekent dat het geen goede deal is om te praten over ondergepubliceerde software in termen van advertentie-inkomsten, maar het is een overwinning om de primeur te krijgen.

Hoe dan ook, schrijven over software is een van de eerste ideeën op deze blog. Het vinden van verkeer was goed, het vinden van manieren om Google AdSense te vinden is nuttig, maar elke dag iets nieuws leren ... geeft veel voldoening.

5 Antwoorden op "Hoeveel is de software waard op deze blog"

  1. Een oude petitie, ik hoop op een dag om haar te behagen.

  2. Ik moet u vertellen dat ik uw blog met wat frequentie heb gelezen. En ja, ik accepteer dat veel van de dingen die ik gelezen heb te maken met Autocad en Google Earth, hoewel ik interessante artikelen heb gevonden met inhoud van ongebruikelijke programma's, die om verschillende redenen niet de vrijheid hebben gelaten om te downloaden of aanbevelen aan mijn kennissen.

    Uw blog als zodanig lijkt me een zeer interessant technisch voorstel (en waarom niet, van persoonlijke opmerkingen) die een interessante analyse van programma's van gemeenschappelijk gebruik en niet zo veel voorkomt. Uiteraard neemt u uw tijd om erachter te komen, denk ik of ze sturen u de informatie omdat u op een of andere manier betrokken bent. Dat is goed, omdat de bedoeling is om uw mening over producten en technologieën te delen, zodat anderen we van een site kennen en niet op vele pagina's misleiden, soms hebben we geen tijd om te doen.

    Op deze basis en proberen de uiteindelijke betekenis van het blog te begrijpen, zouden we moeten begrijpen wat uw advertentie-inskrywing betekent in uw leven (wat ik me voorstellen is niet groter) of hoe relevant dat voor u is. Ik heb de indruk dat het feit van het leren-onderwijs de grootste tevredenheid in uw geval is en pragmatisch is, wat niet goed of slecht is.

    Ik moet bekennen dat ik bijna nooit in de "advertenties" kom, tenzij ze relevant zijn om een ​​programma of een product te kennen. Dat leidt me tot het volgende verzoek: (ik weet dat ik niet binnen de pagina heb gedoken, maar…) Kunt u een recensie schrijven over de beste producten, de meest gebruikte en de meest up-to-date met betrekking tot GPS? Ik zou graag uw mening erover en de evaluaties willen weten om te weten wat de conventionele verschillen zijn tussen producten en hun werking in het algemeen. Ik beloof je de links te zien die je aanbeveelt… hahahaha !!! :-))

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.