Jongens die willen leven ...

205vzbm

Gisteravond had ik het voorrecht uitgenodigd te worden op een bruiloft, wat mij een interessante smaak van smaak heeft gegeven, in deze dagen die exogene voorspellingen (als we ze een kans geven), kunnen ze ons het beste bieden als we het instrument kiezen waarmee snijd de aderen.

Het ging over twee jongens, al zijn ze dat nu niet, maar uit de manier waarop ik ze heb leren kennen (ik beschouw ze nog steeds) en door hun uitnodiging lijkt het erop dat ze zichzelf ook zo blijven zien. Ze is erg mooi, een student Civiele Techniek, een student in een van mijn AutoCAD-cursussen, hij een van de slimste in de Advertentiecursus, op dat moment studeerde hij bedrijfskunde. In een van de pauzes werden ze vriendjes, ik kan me herinneren hoe hun ogen die middag straalden terwijl ze vanuit verschillende kamers gebruik maakten van de Yahoo! -boodschapper. Hallo! dat was een aantal jaren geleden.

De bruiloft verliep zonder veel pracht en praal, eenvoudig, met Joods fineer, in zijn stijl en waar ze met evenveel plezier van lijkt te genieten. Uw stemmen hebben me laten zien dat er mensen zijn die dingen willen doen in dit leven, met het optimisme dat in hen zit. Ze gaven weinig om de avondklok die werd opgelegd door de democratische crisis, de verjaardag van die kalender was belangrijker, luisterend naar wat deze jongen voorstelde voor een stapel stenen in het heilige land deed me de eenvoud van hun hart begrijpen Y het plezier om iets goed te doen niet alleen om voor de familie te staan.

Uiteindelijk heb ik ze geholpen met hun huwelijksgeschenken die amper in mijn vrachtwagen passen, dus leerde ik het kleine appartementje kennen waar ze hopen te beginnen. Ik ging niet naar de slaapkamer, maar in de kleine kamer kon ik de tekentafel zien die het meisje gebruikte om te vechten met de chinograaf op de universiteit, de computer van zijn voortreffelijke nerdsmaak, deze en andere kleine details schudden mijn herinnering aan 12 jaar geleden .

Na al die jaren, onder de disharmonische overtuigingen van mijn vriend uit Gijón die niet wil weten over een trouwjurk en mijn Ecuadoraanse vriend die alles zou willen geven om met de eerste te trouwen, zolang hij maar van haar houdt zoals zijn checklist zegt; zie deze aflevering vannacht herinnert me dat

leven moet eenvoudig gehouden, zonder verlies van je geest moet in staat zijn te vereenvoudigen 15 lange jaren, om een ​​lijst met door komma's gescheiden tekst, die geen kolommen van dynamische berekeningen en booleans bevat, maar op basis van eenvoudige drop-down menu, dat als maximum voorwaarden segmenten die niet groter zijn dan 15 minuten, inclusief een kolom met onvoorziene gebeurtenissen en exclusief geluk met alleen die naam.

Nu gebruik ik Yahoo Messenger niet, zij ook niet, ik ken hun nieuwe e-mails of Skype-gebruikers niet eens. Om contact met mij op te nemen, doen ze het persoonlijk. Ja, de tijd is verstreken, maar ik kon in zijn ogen dezelfde helderheid zien die ze die middag hadden.

Ik verwacht niet dat ze het goed zullen doen, dat weet ik ze komen goed. Het leven heeft ons via verschillende paden geleid, nu weten ze niet dat ik geofumo heb vanuit de anonimiteit in deze ruimte, maar ik denk dat ze dit bericht niet hoeven te lezen, wat ik hier heb gezegd ze ze weten het al.

Eén antwoord op "Jongens die willen leven ..."

  1. Ik vind het intersantief vanuit een geofumado nuance, je kan abstracten tot het maximum. Dit bericht is daar een rekening van.

    Ik waardeer deze en alle berichten die je in je blog verlaat.

    Groeten uit Chili

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.