Gratis Muizen in Baltimore

In de tijd dat iedereen hun starbuck neemt, heb ik even geduurd om uit te gaan en te kijken de familie geschenken, Ik moet toegeven dat Google maps hier geweldig voor is, ik ben nog niet klaar met het begrijpen van de busroutes, dus ik heb er de voorkeur aan gegeven het te doen lopen, niet meer dan 5 blokken in de buurt.

Hiervoor moet je gewoon op Google maps de sites schrijven die me interesseren: Beste koop, om te beginnen ... en om te eindigen.

Google Maps

In het verleden vond ik het gebouw genaamd "World Trade Center", dat op de 27-verdieping het gezichtspunt "Top of World" heeft ... 5 dollar waard ... ja, ik ben de geest van de foto.

World Trade Center

... veel zwart in Baltimore, het is niet voor minder, hier was er een van de grootste rellen toen Martin Luther King werd vermoord, ik heb niets tegen de brunettes, maar het stoorde me om veel berooid op straat te zien; misschien hebben we in deze films ons getraumatiseerd.

Al terug ... met een beetje meer speelgoed dan ik dacht, maar we zullen nooit zien waar we morgen het megaman-speelgoed vinden.

beeld 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.