Het goede, slechte en lelijke in minder dan een dag

jongen 10 Het goede 

De laatste tekening van mijn zoon voordat hij 11 jaar oud was, op vrijdag ontmoet hij ze. Ze zeggen dat ze zijn Giratina, Jorda en PalkiaIk hou niet van het onderwerp, maar ik hou van de mogelijkheid; Ik wou dat ik dat aan mijn 10 had kunnen doen.

... kun je deze tekening uploaden naar je blog, een criterium opvolgen in AdSense en dat dit voor mij is?

Zeker, en in de passerende technologische handelaar.

Giratina, Jorda en Palki voor blog

De slechte

Een van zijn beste ambachten van de vijfde klas, dierlijke, plantaardige en menselijke cellen. Ze gaven hem 12 punten op 10, een schande die moest worden gegooid wegens gebrek aan ruimte. (De een in de pose is de 7 baby)

13-03-09_1731 

 

De lelijke.

Vandaag

door

la

ochtend

m

i

e

...!

stralen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.