Het belangrijkste vandaag, en over 60 jaar

IMG_0323 Ik ga op reis, die reizen die erg lang zijn. Ik laat je achter in het gezelschap van Live Writer waar iets Ik gepland voor lezer loyaliteit maar wil het uit te nemen op deze reizen is wanneer ik heimwee naar de derde telefoontje van mijn dochter vroeg me wanneer ik zal terugkeren om de puzzel af te maken.

Gisteren, toen ik bij de begrafenis van een vriend was, mediteerde ik naast de bloemen op het graf. Ik weet het, dit is geen technologische rook, maar het is me duidelijk dat kennis vanwege zijn bruikbaarheid methodologisch, praktisch, formatief en zelfs emancipatief kan zijn. Dus ... daar gaan ze.

Wat is nu het belangrijkste in je leven?

Je carrière zal waarschijnlijk de universiteit, master of mogelijk doctoraat afronden. Zorg ervoor dat u voldoende concurrentiepositie heeft ten opzichte van uw tijdgenoten en dat niemand kan beoordelen dat u niet uw volledige potentieel hebt benut.

Je werk, behaal betere resultaten voor je inspanning en laat jezelf zien dat je de winnaar bent die 36 jaar geleden de race tegen 5 miljoen sperma overwon. Dat stelt je trouwens in staat om comfortabel te hebben wat je ouders niet konden.

Leuk, take it easy met vrienden, een paar vriendinnen die iedereen afgunst en niemand lastig om schoenen te laten in de kamer, diner pizza bij 2 ben of het vel op het dak dat lawaai wanneer maakt niet te repareren de wind waait.

Uw technologische speelgoed, vul de noodzaak in die waar je passie voor hebt, of het nu een digitale tablet, camera, gps of gewoon een bluetooth bril is.

Wat zal het belangrijkst zijn binnen 60 jaar

Stel u voor dat u op uw sterfbed ligt, uw arts heeft u verteld dat u nog maar een paar uur te leven heeft en dat u zich voorbereidt, want als u aan epileptische aanvallen lijdt, is het risico elk moment. Dus je besluit om op je 96-jarige leeftijd gebruik te maken van de minuten die je zou doen:

Breng me alstublieft mijn hbo-diploma, mijn masterdiploma en mijn vier boeken die ik heb geschreven. Ik wil dat je hier aan deze tafel zit, ik wil onthouden hoe het me heeft gekost om mijn diploma te halen, te werken en te studeren, te zien hoeveel productie er uit mijn hoofd is gekomen ...

Het kan niet zo zijn dat, en misschien zeggen: Breng me mijn collega's, die met mij gewerkt voor hun 50, ik wil dat ze me zien als ik wou dat ik voel me hoe ik in mijn leven beheerd en dat ze niet nog beter academische carrière zou kunnen bereiken en mogelijkheden ...

Breng de bruiden die ik had, ik wil dat je me bij dit laatste moment bij me aansluit en me eraan herinnert dat, hoewel ik nooit met hen was getrouwd, ik het bevoorrecht was om van elk van hen te horen ...

Of misschien zeg je: 'Ik wil dat je hier mijn tablet, ik wil dat je verbinding maken met de browser en iemand werkt laatste keer dat mijn Facebook, wil ik ook een vermelding in mijn blog te maken met die laatste slag AutoCAD werd sparen voor een speciale dag uit te leggen ... mijn kist plaatste mijn Benq camera, mijn externe harde schijf en mijn Wii console.

cipotes Nee meneer ...

Zeker, je zal zeggen: Breng mijn kinderen mee, ik wil ze voor de laatste keer zien, breng de dame die me al mijn leven vergezelde, ik wil haar mooie gezicht strelen en vertel haar de laatste keer dat ik haar altijd van hield ...

 

Ik dring weer aan. Ik weet het, het is niet bepaald een technologische rook, maar ...

 

Zijn ze niet aanbiddelijk?

 

Zij zullen ook in 60 jaar zijn

4 Antwoorden op "Het belangrijkste vandaag, en over 60 jaar"

  1. Ik hou echt van je blog en ik volg het via reader. je bericht heeft me aan veel dingen doen denken ...

    heb een goede reis
    Een knuffel uit Portugal

  2. hummm benieuwd dat ik tegenwoordig ook over deze dingen nadacht en je regels komen aan om deze gedachten meer kracht te geven ...

    Ik hoop dat je een goede reis hebt en er veel van geniet ...

    Groetjes van Iberia!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.