Ongeveer 10 lost zinnen van de catracha crisis

Kopie van 06-03-09_0829... nadat ik twee knieën op de arm had geholpen, heb ik uiteindelijk geaccepteerd dat ik niet droomde.

 

Ja Honduras hij hekelde de brief van de OAS met onmiddellijke ingang, en de OAS verdwijnt Honduras, Zelaya zit in de lucht?

 

… Zoveel Nicaraguanen en Venezolanen in de steden; iets waar ze mee bezig zijn.

 

... sommige zijn half verouderd, ze hebben gepraat over een replica van Radio Venceremos en luchtfoto's op de zwarte markt te krijgen, ze vertelden hen dat met internet en Google Earth het niet meer nodig is.

 

... dat ironisch, dit jaar op verzoek van Honduras werd de straf naar Cuba in de OAS verwijderd, en ditzelfde land werd opgeschort.

 

... terwijl de Verenigde Staten vandaag zijn onafhankelijkheid 233 vierden, krijgt Honduras wereldwijde afwijzing.

 

... hoe vreselijk, er kan vandaag een invasie van Chávez zijn en de hele wereld zou hem schatten.

 

… Toen ik in de zesde klas zat en we bij de leraar kwamen met een klacht omdat iemand ons had geslagen, zei ze altijd: "laat me je bloed zien." Dus als de president wakker wordt met een konijnenpyjama in Costa Rica, zonder klappen, dan is er geen klap?

 

IMG_0096 ... tussen de inmenging van het kapitalisme, de invasie van Chavismo of de medeplichtigheid van kleine belangengroepen ... zorgt ervoor dat je in een ander restaurant wilt gaan eten. Honger kan zes maanden wachten, druk, wie weet.

 

... om dit alles te doen, als ik het niet eens ben, is het niet meer een dorp? omdat dat de naam van de twee is.

 

Deze Polache als dat bekend werd, zingen ze het in de vergaderingen van de Alliantie voor de Democratie en voeren live met de Resistance to the coup.

 IMG_0071

... wanneer de stad realiseert dat het mT3rda blijft eten, veranderen de palen, en dus kunnen ze doorgaan tot Ursula, uit de uitputting, hen op bestelling roept.

3 Antwoorden op "Ongeveer 10 afzonderlijke zinnen van de catracha-crisis"

 1. Mijn liefste Enrique, de politici van de handel (omdat de politiek zelf niet slecht is) heeft het land in een aubergine geplaatst, die nu geen idee heeft hoe te verwijderen.

  Alles wordt samengevat in het belang van de macht, dit wordt door de bevolking erkend (hoewel niet allemaal slecht zijn), aan weerszijden zijn er veel appels met weinig hygiënische omstandigheden.

  … Dubbelzinnigheid kan goed zijn, zolang er geen winnaar is. Het werkt voor mij omdat ik veel pessimistisch optimisme heb; Ik ben ervan overtuigd dat er nieuw leiderschap moet komen.

  groeten

 2. Ik heb je blog al een paar maanden gelezen en ik heb je vaardigheid bewonderd met de software en het beheer van de kaarten. Nu ik een kans heb gehad om uw positie te onderzoeken met betrekking tot de problemen die uw natie ondervinden, bewonder ik uw intellectuele capaciteit te veel (niet verrassend gezien hoe u de blog draagt).

  Met betrekking tot losse zinnen. Joer! Ambiguïteit is een situatie die ons ertoe leidt de laatste standpunten ten aanzien van de crisis opzij te zetten en dit kan vroeger of later tegen ons worden.

  We noemen onszelf apolitiek (ik sluit mezelf aan omdat ik sceptisch technocraat ben, dat wil zeggen, ik geloof alleen in politici die hun werk goed doen voor de maatschappij, zelfs als ik helemaal niet duidelijk ben over wat de maatschappij wil 😉) en velen van ons schrappen van het zijn voor degenen die tegen zijn en tegen degenen die ervoor zijn. Maar het is die manier om dingen zo te bekijken dat ze ons zo goed mogelijk laten leven en leven dat veel fundamentalisten en ideologen niet in het hoofd passen en de "mensen" er nauwelijks in geïnteresseerd zijn het te weten.

  Tot slot, omdat ik niet wil zeggen dat ik het goed beantwoord, laat ik je nog een paar interessante vragen:

  Als alles in het wettelijke kader is geweest, waarom sluiten media, energie en internet af, politici vervolgen en verstuurd worden naar de afgezette president? Gewoonlijk wanneer ze iemand beoordelen worden ze vastgelegd en opgesloten, ze verbieden hem niet direct.

  Als dat niet gebeurde, als er echt een arrestatiebevel was, waarom hebben ze de zogenaamde man niet uit het vliegtuig laten vallen en hem gearresteerd? Misschien omdat hij met andere presidenten kwam, hadden ze het niet kunnen doen. dan, voor wat de show te zetten. Le had het luchtruim en de periode gesloten.

  Ik ben erg verdrietig om de situatie te kennen dat ze beginnen te leven en ik maak me zorgen over het bericht dat de machtsgroepen (rechts van rechts) verzonden. Het lijkt erop dat zodra je de strijdkrachten heeft, moet de rest je zonder zorg hebben. Totaal, als iemand het niet leuk vindt, kun je vangen of doden.

  Aan de andere kant: bestaan ​​deze machtgroepen echt? of gewoon bij meerdere hoofden aangesproken en overeengekomen om de president na de oude markt rechtszaak omver te werpen.

  Bij gebreke daarvan: wat zou er zijn gebeurd als Zelaya's 'populaire enquête' was toegestaan ​​en dat op basis van deze resultaten de overname met geweld was uitgesteld? Ik stel het me liever niet voor.

 3. Op tv in Honduras zijn burgerbusjes te zien met militaire of gewapende politie of 'voor' militairen - of hoe ze ze daar ook noemen - met hun gezichten bedekt.
  Ik hoop dat mensen weten wiens schuld het is. Noch Chávez, noch de OAS, noch iemand daarbuiten ... laat degenen die "de leiding hebben" de leiding nemen en - in de toekomst - alle verantwoordelijkheid voor hun daden op zich nemen. Geen leger van buiten zal iemand binnenvallen. Honduras is - naar mijn mening - al binnengevallen en door Honduranen zelf. Het is jammer. Veel succes eigenlijk. Hopelijk komt wat ik denk dat volgt in deze gevallen niet. Voor het geval iemand vraagt ​​wat ik denk, hier is de lijst:
  - Geweld, angst, sterfgevallen, verdwijningen, mensenrechtenschendingen, schuldenlast van het land, economische concentratie, particuliere schuld die wordt genationaliseerd, toetreding tot een aantal Noord-Amerikaanse monopolies, 'verkoop' van overheidsbedrijven, onzekerheid van onderwijs, gezondheidszorg en andere sociale en openbare diensten, censuur, mediacontrole, sociale controle.
  Ik hoop dat ik het mis heb ...

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.