2 probleem: Acer Aspire One: Sluit geen Skype

We hebben al gezien hoe u de oplossing kunt oplossen geluidsprobleem van de Acer Aspire One, nu moest ik vechten omdat het plotseling niet zo snel mogelijk met Skype kon worden aangesloten.

Waarom gebruik ik Skype

Ik ben in eerste instantie begonnen als hobbyist, maar nadat ik veel moet reizen en 's avonds het huiswerk van mijn kinderen moet bijwonen, is het gesprek met audio en video geweldig. Ze hoeven me alleen het huiswerkboek te brengen en ik kan uitleggen hoe ik ze moet doen, of kijken of ze in orde zijn.

Omdat ik meerdere keren per jaar naar het buitenland moet reizen, was ik ervan overtuigd dat ik om een ​​aantal redenen een plan maakte, waaronder:

 • Het is voor mij goedkoper om via Skype naar andere landen, vaste lijnen of mobiele telefoons te praten vanaf 2 cent per dollar. Het gebruik van prepaidkaarten van een gsm-aanbieder gaat tot 10 keer zo hoog (lokale).
 • Ik was in staat om een ​​vast nummer te hebben terwijl ik in de Verenigde Staten reist.
 • Ik kan met Paypal betalen, en op die manier verliezen dat geld dat door mij via sponsorships komt, maar dat kan ik niet overschrijven naar een bankrekening omdat mijn land niet van toepassing is.

Maar plotseling: plop!, Verbond niet.

mogelijke oplossingen

De ingebouwde Skype-ondersteuners zeggen veel mogelijkheden, dat een proxy, dat de poort is geblokkeerd, dat de 80-poort moet worden uitgezet ... enz.

Skype-problemen om te verbinden Maar goed, het is bijvoorbeeld belangrijk om de basistests te doen: het is mogelijk dat er een conflict is in de poort die wordt gebruikt door de geïntegreerde webcam in de Acer Aspire One, met Skype. Om dit te doen, moet u de optie verwijderen dat poorten 80 en 443 standaard zijn.

Dit doe je in de Skype-interface, "tools, verbindingsopties", schakel de optie uit en plaats een poort naar believen. Deze oplossing is niet alleen van toepassing op de Aspire One, maar op elke computer met Windows.

De strijd

 

 

Maar de output was nooit dat, ik beschouw mezelf bespot voor de twee uur die ik worstelde om te zien wat het zou kunnen zijn, terwijl mijn zoon aan de andere kant op mij wachtte om hem te helpen met de complementaire invalshoektaak. Ik nam mijn toevlucht tot de algemene regel: die ik heb geïnstalleerd sinds het voor het laatst werkte.

Deze kleine machine is niet te installeren veel programma's, wat Ik zei eerder. Je moet het vrij houden van dingen die je geheugen gaan laden, dus het was gemakkelijk om te weten wat je de laatste tijd had geïnstalleerd.

Skype-problemen om te verbinden Het was de Panda Antivirus, waartoe hij zijn toevlucht had genomen als noodgeval. Om de een of andere reden heeft dit antivirusprogramma, dat erg goed is, ernstige problemen om de proxy-uitzonderingen te configureren en als het een extra programma vindt dat ermee concurreert, lijkt het alle mogelijkheden te blokkeren. Vermoedelijk wordt het als volgt opgelost:

"Start, bedieningspaneel, Windows Firewall"

Als u hier invoert, wordt het tabblad "uitzonderingen" geactiveerd, waardoor Skype wordt toegestaan. Maar ook al heb ik duizend manieren geprobeerd, het heeft nooit gewerkt.

Zo heb ik de Panda verwijderd, ondertussen beelden (9)Ik heb de internetverbinding verwijderd om te voorkomen dat mij een ramp overkomt zonder antivirusprogramma. Toen heb ik geïnstalleerd  Kaspersky, die ik normaal gebruik, en waarvoor ik $ 29 dollars betaal, veel minder dan mijn informatie is waard.

Conclusie

Het is niet raadzaam om twee antivirusprogramma's op dezelfde machine te hebben, omdat men de routines van de andere kan blokkeren, meestal de automatische update.

Kortom, als u vindt dat Skype niet verbindt, is het passend om te controleren of het antivirus de boosdoener is.

3 Antwoorden op "Probleem 2: Acer Aspire One: Skype maakt geen verbinding"

 1. Ik heb een probleem met mijn Skype, het laat me niet verbinden vanaf mijn computer en van anderen als het me kan verbinden met mijn account, iemand weet wat ik kan doen

 2. Nou ... ik heb een soortgelijk probleem, ik heb van model gewisseld voor 7 dagen, want wanneer ik een videogesprek start, willekeurig, en van tijd tot tijd, wordt het volledig betrapt op het piepen van een geluid alsof we een toets indrukken zonder te stoppen en Er is geen manier om het te verwijderen als dit niet de manier is om de aan / uit-knop gedurende 4 seconden ingedrukt te houden ...
  Ik zal de optie van de skype-poorten proberen, om te zien of het een soort conflict is met de bewegingen van de kleine camera ... ik weet het niet ... of na nog 5 dagen van deze nieuwe die ze me vandaag hebben gegeven het nog steeds hetzelfde is, zal ik me verzetten tegen de ASPIRE EEN.

  Als iemand je is overkomen en het heeft opgelost ... geef dan aan hoe

  groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.