Ja, het is mogelijk om Google Earth te implementeren en in real-time beelden vanaf boven te bekijken

beeld

Tot nu toe had ik in Yahoo Answers gelezen dat het alleen mogelijk was met NASA-satellieten, en dat het om dit te bereiken alleen mogelijk was als je een eigen satelliet had. Ik bedoel, Google Earth open hebben en de aarde kunnen zien zoals hij is, vliegen en de kleine huizen beneden zien terwijl het tegelijkertijd gebeurt.

Het heeft twee dagen gestaan, mijn laptop open in Google Earth, mijn glas frisdrank in de hand en daar zijn ze, wat ik niet had verwacht is dat de wolken een beetje in de weg zitten, maar waar er niet veel zijn, als ik er goed uitzie kan ik het zie onder de huizen en als ik meer verfijn, kan ik de mieren niet zien, maar ik kan wel een duidelijke perceptie van dat dorp hebben met een zeer goede resolutie. Er gaat een weg die het stedelijk gebied nadert, daar gaat een bus, in realtime kan ik goed zien dat er een nummer boven staat, natuurlijk kan ik het op deze hoogte niet onderscheiden tenzij ik dichterbij kom, maar ik kan het zien Voortschrijdend moet je van oost naar west gaan op de weg die van La Paz komt.

Ah, ze wisten het niet eh, het kostte me $ 400 maar ik ben erin geslaagd een manier te vinden om beelden in realtime te zien terwijl ik Google Earth open heb ...

Daar komt een mooi meisje in een heel dun blauw pak, rode stropdas en zegt, wilt u meer sap meneer?

Dus ik haal mijn ogen uit het raam, leg het sap opzij en ga terug naar de laptop die in winterslaap is geweest, verplaats de muis en daar is de Google Earth weer, waardoor ik in de cache kan kijken.

... en wat hadden ze verwacht? Het is niet zo dat ik het "niveau" verlaag, zoals Txus zegt, na de Pisco keert het goede humeur van het Boliviaanse plateau terug.

🙂

5 Antwoorden op "Ja, het is mogelijk Google Earth weer te geven en afbeeldingen van bovenaf in realtime te bekijken"

  1. Ja, ik zou graag willen dat het in real time is, bijvoorbeeld om te helpen bij lucht-, zee- en aardse ongelukken, zoals in het geval van de voetballer die het kanaal van de plek afsluit en nog steeds niets kan vinden

  2. Nee, alle foto's die je ziet, zijn enkele jaren geleden luchtfoto's of satellietbeelden

  3. Google Earth download het hier vanaf, zoek de beelden van jouw interesse, maar er is geen manier meer te zien dan dat.

  4. als het mogelijk is om google aarde weer te geven en de beelden van boven in realtime te zien

  5. Ik ben geïnteresseerd in het kunnen zien van de eigenschappen, ik ben een topograaf en om mijn werk te voltooien met een foto, waar ik kon betalen om de Google Earth te krijgen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.