Stik Kaarten om afbeeldingen van Google Earth mozaïek te downloaden

Stitch Maps is een applicatie die eigenlijk is bedoeld voor het samenstellen van beeldmozaïeken, zoals gescande kwadrantkaarten, maar het stelt je ook in staat om afbeeldingen van Google Earth te downloaden en ze samen te voegen tot een mozaïek dat vervolgens kan worden opgeslagen als een enkele afbeelding ... goede rook omdat het een uitvoerbaar bestand is dat dat wel doet bezet settelen. Ik herinner me dat ik een tijdje geleden sprak over een aanvraag die werd gemaakt iets soortgelijk, maar de pagina is verdwenen ... Ik denk dat ze zich in iets ergs bevonden.

Laten we eens kijken hoe Stitch Maps werkt:

1. Selecteer de afbeelding

Google Earth

Stel dat ik dit stuk stad wil downloaden van Google Earth, dan herkent Stitch Maps de weergave die ik in Google Earth heb. Wees voorzichtig, u moet de optie gebruiken DirectX, werkt niet met OpenGL.

 

2. Selecteer ooghoogte

hoogte google aardeOm dit te doen selecteer ik de knop 'Google Earth' en het systeem toont me dezelfde weergave met een paneel aan de rechterkant waar ik een hoogte kan kiezen (een soort Google-aberratie vergelijkbaar met de hoogte van de vlucht), en enkele knoppen om naar beneden of naar boven te gaan de hoogte honderd of duizend meter.

In de knop «instellingen» kan ik kiezen waar de afbeeldingen, compressie en andere pirouettes worden opgeslagen.

 

3. Mozaïek weergeven

Door op de knop «kaarten» te drukken, wordt een venster weergegeven waarin het raster wordt weergegeven volgens het aantal rijen en kolommen dat rechts is geselecteerd. Ook in het bovenste gedeelte kun je de hoogte zien die elk van de afbeeldingen zou hebben omdat het een stream genereert voor elk van hen ... hoe dichter de matrix, hoe kleiner de pixel, dus hoe beter de details (niet precisie).

Hoewel het raadzaam is om kleine gebieden te gebruiken, omdat Google zeker het IP-adres van uw machine zal verbieden als zijn robots op een systematische manier een massale download detecteren. Doet het met Verdeelstuk, en in twee dagen wordt het IP vrijgegeven.

mozaïek google aarde

Door de knop «afbeeldingen» te selecteren, drukt u op jasteekkaarten systeem geeft een vorig resultaat van de grootte van de afbeelding terug in bmp, jpg en png formaten.

Ik kan ervoor kiezen om beelden afzonderlijk op te slaan en ook de pixelformaat tussen 8, 16 en 24 bits.

Dan kunt u ook automatisch een kalibratie kiezen voor Ozi, TTQV, GPS Track, Global Mapper, Fugawi, Wereldbestand, Mapinfo en GPSdash2.

 

4. Beeldopname uitvoeren

Door de optie "scannen" te selecteren, begint u met het maken van de vastleggingen door de vastgelegde opnamen in blauw weer te geven ... op dit moment is het niet raadzaam om op internet of andere toepassingen te bladeren, omdat deze blijkbaar de stream verstoort.

5. Sla de afbeelding op.

Aan het einde verschijnt de afbeelding, die kan worden bewerkt door een rotatie toe te wijzen of de randen af ​​te snijden, aangezien de bedieningselementen van Google Earth aan de rechterkant verschijnen en het watermerk van de beeldprovider eronder verschijnt. Een simpele uitsnede en het is klaar om te besparen.

kalibratiebeeldenDe afbeelding wordt opgeslagen zonder georeferentie, maar hiervoor is het het kalibratiebestand dat wordt opgeslagen voor elk van deze formaten. Hierin worden de nummers van het controlepunt, de breedtegraad, lengtegraad en pixelmatrix geïdentificeerd, merk op dat de eerste twee en de laatste twee de vier hoeken van het beeld zijn.

Ze kunnen ook zien dat de afbeelding geen vierkant is door naar de coördinaten te kijken die een kromming volgen. Dit vereist kalibratie.

De proefversie kan worden gedownload, doet alles behalve de afbeeldingen opslaan.

De betaalde versie van Stitch Maps is voor $ 48 ... niet slecht omdat het zelfs via Paypal kan worden gekocht ... vooral nu dat Verdeelstuk kan niet meer bij Google houden.

In deze post worden sommige uitgelegd gemeenschappelijke problemen door steekkaarten.

In deze link kunt u busit Stitchmpas van Shareit!, hoewel het niet verschijnt voor test downloaden; je zou moeten proberen als je de aankoop daadwerkelijk kunt doen.

21 Antwoorden op "Stitch Maps, om afbeeldingen van Google Earth in mozaïek te downloaden"

 1. Probeer een kleiner gebied, dus kijk of het bestand is gemaakt. Het is mogelijk dat het geselecteerde gebied zo groot is, dat het geheugen van de computer dat niet kan maken.

 2. hallo ik heb een probleem met het gebruik van de stekenkaart. het einde van het opslaan van de afbeelding kan het zijn Diagnose de mozaïeken. stuur me alsjeblieft

 3. Negatief. De Stitchmaps-licentie komt niet meer.
  Gelukkig degenen die het hebben gekocht en de 49-dollars belegd dat het waard was.

  Iets soortgelijk kan met PlexEarth worden gedaan, hoewel niet met dezelfde eenvoud

 4. Ik moet ook de licentie kopen, maar ik kan het ergens niet vinden, iemand die weet waar ik het kan kopen, alstublieft.

  bedankt

 5. Ericson: Stitchmaps is helaas niet meer beschikbaar.

  Agustin: Wacht terwijl ik zit, omdat ik dezelfde coverstrook op me wacht 😀

 6. Waar kan ik de software licentie kopen, ik heb gezocht en heb niet gevonden, alsjeblieft iemand die het kan faciliteren?

 7. Wachten tot Google een kaartupdate doet door het gebied van Ojos de Agua, Comayagua ... de huidige kaarten zijn onbruikbaar ...

 8. Hallo, ik ben op zoek naar software maar de link is beschadigd, iemand die het aan mij kan doorgeven ... het zou enorm gewaardeerd worden ...

 9. Jongens, ik werkte aan de Stitch Maps, maar ik laat het doen nu de afbeeldingen verouderd zijn, en ik heb overal naar het probleem gezocht.Ik zie dat een ander het ook heeft, maar ik zie geen oplossingen, ik heb alles aangepast, inclusief het downloaden van andere versies van Google en Stitch Maps ... iemand weet wat golven

 10. Uw verbinding is te langzaam. Vergeet niet dat Stitchmaps uw scherm vastlegt, dus het zal vastleggen wat het vindt, als er een venster is, als u een ander programma in het midden van het scherm heeft geopend, zal het het vastleggen.

  Verplaatst elk raam zelfs uit steekkaarten uit de vangst.

 11. Ik heb de stichmap voor het eerst gebruikt en gevolgd aan de stappen die zowel op deze pagina als in andere zijn aangegeven waar het op is geboekt.
  Maar op het einde dat ik het beeld red, krijg ik een GROEN avontuur.
  Ik heb geprobeerd een 6 × 6-afbeelding te downloaden, deze is tot 50 Mb gaan wegen.
  Zet de stich zoals voorgesteld, ik heb de kalibratie bewaard en als alles goed gaat, krijg ik dat groene beeld alsof ik niets had gevangen.
  De groene afbeelding bevat alle contouren van het gebied dat ik heb gevisualiseerd in de 36-ontkalking van iamgenen die het vermoedelijk heeft gemaakt. Binnen elke rechthoek verschijnt het bericht «Loading Googloe Earth» (dit bericht wordt herhaald in elk van de opnamen, bot 36 keer).
  Ik heb hulp nodig om dit probleem op te lossen.

 12. hoi, ik kan stitchmap niet downloaden ... kan iemand mij helpen?

 13. Ja, van wat ik zie, bevindt de pagina zich in de privémodus. Maar de software kan nog steeds worden gekocht met Shareit.

 14. Bedankt Ik heb het eigenlijk voor het gedeeld. Maar ik moest beweren dat zij de link die zij hebben verstrekt, in staat waren.

 15. De website bestaat niet meer. Een andere manier om het programma en de licentie te krijgen?
  bedankt

 16. Hallo Henri Zoals ik al eerder zei, is StitchMaps $ 48 waard, de optie voor het opslaan van afbeeldingen kan alleen worden gedaan bij het kopen van de licentie.

 17. Ik voer alle stappen uit die in uw hulp staan, maar op het einde, na het uitvoeren van de SCAN, activeert de optie SAVE niet.

  Enige suggesties?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.