... gewoon het testen van de Promark3 foto's

Hij studeerde de loop van Ik had tegen hen gesprokenWe deden tests tussen de Magellan Promark3 GPS, Mobile Mapper 6. Interessant, dat in de Survey-modus een netwerk kan worden gevormd, waarmee de nabewerking niet alleen met een enkel apparaat gebeurt. Onder deze omstandigheden zou het mogelijk zijn om in korte perioden een nauwkeurigheid van 2 centimeter te hebben, terwijl met MobileMapper de nabewerking op slechts één computer meer tijd zou kosten om in sub-meter vast te leggen.

De gekozen plaats was een pittoresk stadje, met een zeer onregelmatige topografie, typerend voor deze landen. Nadat we een plek hadden gevonden waar we minder last hadden van het lawaai van de beurs, zijn we begonnen met het proces.

het dorp 2

We vergaten dat het nodig was om te lunchen, de jongens, erg gestapeld, ook al was het gek weer, op de eerste dag van de Agatha-storm die rampen veroorzaakte in verschillende Midden-Amerikaanse landen. Overigens raad ik je aan om de viewer voor schadebewaking te zien geïmplementeerd door Segeplan ... nou ja, hoeveel ze zijn geavanceerd deze vrienden sinds de laatste keer Ik heb ze gecontroleerd.

Voordat ik begint te praten over technische resultaten, laat ik enkele foto's van wat het technische rapport niet zegt.

en dit

 

Hoeveel zij mij voor deze vlucht op eBay zullen geven ...

... ik zou zweren dat een van deze apparaten wordt gebruikt door de baas om over ons te kijken, zodat we geen vrouwen gaan prenayeren ...

 

gps promark

Help me God, hoe is dit ding ... ik herinner me ...

ouch! Ik ben al weer vergeten ...

ga zitten

En dat kleine sitcomcompa ...

 

wat we doen

- ... en je denkt dat je ons hiervoor gaat betalen?

- mmm ... misschien geven ze ons lunch

- Maar het is al drie uur in de middag!

 

zorgvuldig

Zie hoe leuk!

Iedereen zal de Ipod proberen en ons laten omgaan met deze basis.

... en met de kou is het aan het doen.

... stop, je hoeft alleen die heuvel te zien zoals het is.

 

Wauw, deze kabel is wat langer. Wie weet of het beter werkt dan de koeiengordel.

koe kabel

2 Antwoorden op "De Promark3 testen ... alleen foto's"

  1. Hallo Marco
    Je kan het niet; 6 Mobile Mapper ondersteunt geen postprocessie, het betekent dat het data niet als rover kan vastleggen en dat het vervolgens kan worden verwerkt op basis van een ander apparaat dat als basis werd gebruikt.

    Van de Mobile Mapper-lijn ondersteunen ze alleen nabewerking: The Mobile Mapper Pro, Mobile Mapper CX, Mobile Mapper 100 en ProMark.

    groeten

  2. Goedemiddag, ik wil graag weten of je me twijfelt. Kijk ik heb een GPS Promark RTK 3 en 6 navegardor Magellan mobiele mapper en laat me weten als er een manier om zowel te gebruiken als basis (Promark) en rover naar de browser. Als u dat kan, kunt u mij vertellen hoe de configuratie is gedaan

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.