Het belang van abonnees

Het hebben van een blog is interessant, het hebben van abonnees is een verplichting. Wat er gebeurt, is dat de lezers van systemen zoals Google Reader dit soort tools gebruiken om op de hoogte te blijven van de sites die ze verkiezen zonder ze rechtstreeks te hoeven bezoeken, laat staan ​​een spoor achter te laten als ze in een kantoor zijn met gecontroleerde navigatie. Het is gemakkelijker om tegenover je baas te rechtvaardigen dat je Google Reader hebt gebruikt dat ze je om uitleg vragen dat je op één ochtend 22 blogs hebt bezocht :), alleen om te weten dat sommigen van hen niets nieuws hebben gepubliceerd.

Lezers zijn het equivalent van de loyale klanten van een winkel, ze zijn niet het hoge verkoopvolume, maar ze brengen meer klanten ... en als je ze slecht behandelt, heb je ook last van discredit.

Meer abonnees hebben:

beeld Welnu, velen hebben hierover gesproken, een van de belangrijkste tips is om het symbool of de link voldoende zichtbaar te maken, zoals de voorbeeldafbeelding. In mijn geval heb ik het op een pagina en binnen promoot ik een aantal voordelen van abonneren.

Dan moet je met passie over het onderwerp schrijven, als je een aantal gesponsorde berichten schrijft, moet je dat voorzichtig doen. Wanneer ik een gesponsorde link post, upload ik deze meestal en upload ik onmiddellijk een andere die ik in de concepten van heb Live Writter, zodat ze op een dag niet op je site komen en een bericht zien "alsof het gesponsord is omdat het niet zo goed bij het thema past", neem ik aan dat ze me begrijpen 🙂

Voor abonnees zorgen:

geofumed lezers Er zijn mensen die bang zijn dat hun lezers de blog niet bezoeken en alleen in de readers lezen. Dit is een misvatting, want als u bezoeken wilt winnen, is het potentieel dat ze via zoekmachines komen; de gelovigen zullen zich abonneren.

De grafiek is hier een voorbeeld van, in de afgelopen maand heeft mijn blog 73% van de bezoeken van zoekmachines gehad, 23% van sites die naar mij linken en slechts 4% directe bezoeken die vergelijkbaar zijn met abonnementen. Dus als ik lezers heb, en ik ben bang dat mijn bezoeken beïnvloed zullen worden omdat ze mij van lezers zien, voor die 4% is het de moeite waard om een ​​complete feed aan te bieden.

Hoe weet je hoeveel abonnees je blog heeft:

vraag apache Om erachter te komen hoeveel lezers uw site heeft, zijn er tools zoals Askapache, dat met het toevoegen van de url van het feed je kan weten hoeveel abonnees je in Google Reader hebt.

Bij je egeomatestot zeven maanden bestaan Ik heb 21 abonnees. Dezelfde regel toepassen op enkele van de blogs waarop ik me abonneer en dat bindt mij, dit zijn de resultaten tot op heden (20 februari 2008)

James Fee: abonnees van 162

Cartesia: 57 (alleen in het nieuwsvenster)

Engineering in het netwerk: 41

Wereld Geo: 29

Engineering Blog: 32

De wereld van kaarten: 26

Topografische (twee): 10

Het Txus-blog: 6

Cartesia Xtrema: 6

Geomatische Blog: 5

Als u hiermee uw bezoeken aan de feeds niet wilt bezorgen, moet u er rekening mee houden dat zelfs als u de knop verbergt, de nieuwe versie van Firefox en IExplorer de mogelijkheid bieden om u rechtstreeks in de URL te abonneren.

suscribirse

beeldIk kan dit bericht niet afmaken zonder je te vertellen of je geïnteresseerd bent om het Geofumadas-thema bij te houden, abonneren.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.