Verander hoofdletters naar kleine letters met Microsoft Word en iets anders

 

beelden (6) Word 2007 en zijn lint, zoals AutoCAD we hebben dingen uit de hand gelaten in de tijden waarin we haast hebben.

Het probleem

Ik was op zoek om tekst van kleine letters naar hoofdletters om te zetten, wat vroeger slechts één klik verwijderd was van het menu. Geen idee waar het is, en als het daar is, had ik niet genoeg geduld, dus begon ik toetsencombinaties te proberen, shift, ctrl, alt en de functies F2, F4, enz.

Eindelijk (laat) ik blies het is Shift + F3.

kleine letters 2007

De tekst is geselecteerd, vervolgens Shift + F3, en in de eerste plaats worden alleen de eerste letters van de tekst geactiveerd:

kleine letters 2007

Als Shift + F3 opnieuw wordt toegepast, wordt alles geactiveerd:

kleine letters 2007

Het andere probleem

Zonder zich te realiseren wat de belangrijkste was, heb ik wat vreemde karakters reeksopnamen, hyperlinks, voetnoten, vet geactiveerd ... niets was hetzelfde, alleen gebracht voor de geest wat we deden in het blauwe scherm van Word Perfect.

kleine letters 2007

Dit gebeurt omdat de veldcodes geactiveerd zijn. We moeten het leed ik ging door te zien, omdat ik meer wilde, met al mijn kennis van het sublieme geofumar ik was onmogelijk leek tot een internetverbinding.

Om te activeren of uit te schakelen, wordt het gebruikt Alt + F9

kleine letters 2007

 

Als u hoofdletters naar kleine letters wilt veranderen met Excel, is het gedaan met de volgende functies:

MAYUSC om naar hoofdletter te verschuiven

MINUSC om naar kleine letters te verplaatsen

NOMBREP om de eerste letter te kapitaliseren

Uitgaande van de cel was de A2, dan:

= MAYUSC (A2) Verander de tekst naar ALL CAPITALS (JUAN CARLOS PERDOMO)
= LAAG (A2) Verander de tekst in kleine letters (juan carlos perdomo)
= PROPER (A2) Tekst wijzigen naar titel type (Juan Carlos Perdomo)

 

7 Antwoorden op "Hoofdletters in kleine letters veranderen met Microsoft Word en iets anders"

 1. Bedankt voor het plaatsen van de hyperlinks en de beelden in de beugel! Het is een jaar geleden dat ik ze tussen haakjes zag en er nergens uit kwam alsof ze ze veranderden

 2. Uitstekend, bedankt voor het plaatsen was het een goede hulp.

 3. En ... weet iemand toevallig hoe hij een afbeelding naar "Watermark" moet overbrengen? In het vorige Woord koos ik eenvoudigweg de afbeelding, selecteerde «Afbeeldingsformaat» en daar koos ik eenvoudig en zonder veel werk «Watermerk». Nu niet, nu moet je "uit voelen" totdat je bereikt wat je wilt. Ik weet dat er software is om afbeeldingen te wijzigen, maar daarvoor hoefde ik ze niet te gebruiken. Ik weet dat het een "Watermerk" heeft, maar voor "Achtergrond van de pagina" werkt het zo niet.
  Als iemand weet waar deze applicatie is, bedankt.
  Groeten uit Carracas, Venezuela.

 4. Hallo Monica, die optie om van kleinletter naar hoofdletter te verplaatsen is er, maar niet omgekeerd, van hoofdletter tot kleine letter of hoofdletter de eerste letter van de woorden.

 5. Dan ben ik de enige die er anders over denkt, ik aanbevelen aan al mijn vergelijk ons, lijkt het erg intuïtief en uitstekende faciliteiten bij het gebruik van specifieke functies, bijvoorbeeld, als je op een tafel, heb je alle opties op de werkbalk met de hand, dat met het passeren van de cursussen de mogelijkheid om het resultaat te zien, als u ook met afbeeldingen bent, enzovoort. En het probleem comentabais hoofdletters niet vinden het zo vergezocht: u de tekst die u wilt overschakelen naar hoofdletters, en het menu icio in de doos Bron selecteert, hebt u een fechita u kunt implementeren, het opent een venster waar alle opties verschijnen en een van hen is CAPITAL.

 6. Daarom gebruik ik, mijn beste vriend, Word 2003…. en je hele suite.
  Volgens MS was de wijziging in hun vorige suite, die naar mijn mening 2005 heette, gebaseerd op "onderzoeken naar gebruikersgedrag ... blah blah blah."
  De waarheid is dat uw "focusgroep" naar mijn mening niet tot goede resultaten heeft geleid. Ik gebruik de Office-suite sinds 95 en ik raakte gewend aan al zijn snelkoppelingen die nooit zijn veranderd…. tot deze laatste twee suites.
  De frustratie die hij had toen hij de optie wilde zoeken en het niet kon vinden.
  Dus ik heb het opgelost door de 2003 op mijn pc te laden. Natuurlijk, als in een andere ontmoeting iemand "bijgewerkt", op geen enkele manier, hoewel ik bepaalde toepassingen van de rechtermuisknop ontdekte die me resultaten opleverden.

  CONCLUSIE: Deze laatste suites zijn niet zo intuïtief als ze suggereren en ze hadden al hun conclusies moeten trekken. In ieder geval…
  Groeten uit Peru
  Nancy

 7. Ik voel je lijden alsof het van mij was ;-), ik haat het ook en alles duurt me veel langer dan voorheen en met het uiterlijk en toegang is het nog erger

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.