De 5 staat van materie

5 toestanden

Beste vrienden, ik had graag een gedicht neergelegd van degenen die mijn nostalgie opwekken, maar het wordt weer een dag. Om nu van een vakantie te genieten het kost, hier wat oppervlakkige details.

  • Mijn dochter had haar eerste fietstocht zonder steunranden ... en ik was daar.
  • Mijn zoon heeft een halve dag met de Wii-fit gewend, ik heb geprobeerd, maar dat beest vertelt me ​​dat ik 21-ponden voorbij ben.
  • Ik eet cambray tamales naar smaak, een gebakken kalkoen en aardappelsalade wacht me zoals ik het lekker vind, met appel. Luister naar wat cohetillos, want hier is het nog niet verboden en bespaar ruimte dat ze morgen een zeevruchtensoep maken voor mijn vader en mijn heer.
  • Voor de rest, slaap tot 9 uur om de 6 weken wakker te vullen. Sta op om dat eindelijk te zien Francisco J kwam terug het forum Gabriel Ortiz en geniet van een modem dat verbinding maakt met het minimale mobiele signaal.
  • De Aspire One is hiervoor geweldig, en om ArcGIS 9.3 een beetje te spelen, ondersteunt het ongelooflijk veel energie met dit speelgoed.

Terloops wens ik u een fijne kerst.

3 Antwoorden op "The 5 states of matter"

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.