Hoe kan ik het scherm Ipad vastleggen

We leven in een tijd van fastfood, alles is onderweg, modulair, schaalbaar en relatief relevant. Zozeer zelfs dat we dingen leren tijdens de vlucht. Na bijna zes maanden de iPad te hebben gebruikt, bedacht ik me hoe ik kon doen wat we op de desktop noemen "afdrukken scherm"Of vertaald in onze taal" om vast te leggen een momentopname'.

Zoals het in de pc is gedaan

print scherm ipad Om het met de pc te doen, brengt het toetsenbord van de DOS-versies een knop aan de rechterkant die de opname doet en de opdracht stuurt Kopiëren. Om het voor elkaar te krijgen, gaan we naar het programma dat ons interesseert (Paint, Word, Excel, etc.) en doen Bewerken / Plakken of, als dat niet lukt, Ctrl + V. 

Het is eenvoudig -te- maar met de pijn die de koffie met donuts Vanmiddag heb ik hem lang niet gekend; en dit heb ik Floppy disks van 5-1 / 4 op een IBM 286 gebruikt met een oranje-tonen monitor die recht in het netvlies slaat ... nog een ander verhaal.

Hoe te doen met de iPad.

Ik kan u verzekeren dat ik op het punt stond een aanvraag voor 99 cent van de dollar te kopen, omdat ik geen manier kon vinden. Maar het is niet mogelijk dat dergelijke elementaire dingen niet zijn geïmplementeerd in een tool die voortkomt uit de vindingrijkheid van Steve Jobs, dus na het zoeken naar een paar minuten vond ik hem eindelijk.

print scherm ipad

print scherm ipadDe knoppen die in de grafiek zijn gemarkeerd, worden tegelijkertijd ingedrukt. Dat maakt een soort van vervagen in het knipperen, dan is het geluid te horen als bij een camera-opname en dat is alles. De afbeelding wordt opgeslagen in de fototoepassing, met een resolutie van 1024 x 768 pixels.

Het doorgeven van de computer naar de computer werkt niet met de procedure die ik een paar dagen geleden legde, wat voor is geef andere bestanden door naar de pc. In dit geval is de Ipad verbonden met de computer en worden ze verkregen alsof er foto's van een camera zijn gedownload. Als de automatische wizzard niet is geactiveerd, klikt u met de rechtermuisknop op het apparaat en kiest u het krijg optie imágenes.

_______________________

print scherm ipad Ik neem dit thema om een ​​paar tekeningen van mijn dochter te promoten, die heeft gedaan met AutoDesk Sketchbook -Ik hoop alleen dat ik de bandbreedte niet blaas-. Hoewel deze versie voor Ipad niet alle functionaliteit van de desktop heeft, moet ik toegeven dat het een groot potentieel heeft. Mijn dochter heeft me bijna stap voor stap haar evolutie uitgelegd; Ik heb haar in het begin een paar keer gebruikt, maar toen pakte ze de bankschroef nadat ze haar dat had geleerd te schilderen met oliën; bijna sterft omdat het allergisch is tegen terpentijn.

Imagen 062

Dit was zijn eerste poging.

Imagen 036

Dit is een klassieker, en ik wil het met acryl zien.

Imagen 052

Hierin vroeg ik om hulp bij het bijwerken van de vis ... toen wist ik dat het bestand als een bestand werd opgeslagen  gelaagde omdat ik een tijdje leed door de bubble die ik moest aanraken.

Imagen 046

Hiermee liet hij me zien dat de borstels in de nieuwe versie als geladen werden geladen plugins.

Imagen 049

_______________________________

Imagen 053

We hebben de laatste samen met Kerstmis gedaan, toen ik hem de basis leerde. Hoewel we het in mijn onwetendheid allemaal in één deden lagen alsof we MS Paint gebruikten, ontdekte ze het en liet me zien dat het op afzonderlijke lagen mogelijk was.

2 Antwoorden op "Hoe het scherm van de Ipad vast te leggen"

  1. Hartelijk dank voor het delen van deze functie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.