Voorbereiden voor de ArcGIS cursus

Nog iets minder dan een week begint ik de stress van een ArcGIS-cursus, van degenen die erachter komen wie het weet waar, dat je accepteert, weet je niet wanneer, en dat is plotseling je al toegewijd.

arcgis cadastre

Het is een groep enthousiastelingen die niet gecompliceerd willen worden met onbekende software, die het geld hebben en hopen ArcGIS te integreren. Even wilde ik je andere opties aanbieden, maar in dit geval is ArcGIS het beste voor je, vanwege een aantal omstandigheden, waaronder de beschikbaarheid van handleidingen en de tijd die ik niet heb voor een langere cursus.

Ze vereisen de integratie van een kadastraal systeem, waarvan ik zie dat het bestanden bevat met een sappige topologische reiniging. Het gaf me voldoening te weten dat deze kaarten zijn gemaakt door de persoon die mij Microstation een paar jaar geleden leerde, vandaar dat het vuil dat ze hebben het product is van gek onderhoud en onschuld door het niet toepassen van de histórico. Dit zou het gemakkelijker maken om te weten waar de veranderingen en mogelijke topologische fouten zijn.

icon_arcgis Voorlopig heb ik een dieetvoorstel gedaan, want zij hebben noch de tijd, zeker als je een paar uur moet reizen. In twee weekenden wordt de klassikale training behandeld, met taken voor de week en een ondersteuning van twee weken via Gmail chat.

Daarnaast is het nodig stap-voor-stap tutorials van de meest voorkomende 7-routines te maken, waaronder:

 • CAD data integratie
 • Integratie in de database
 • Analyse met andere lagen voor planning
 • Kadastraal onderhoud
 • Generatie van kaarten voor het afdrukken
 • Interactie met Google Earth

Daar zal ik je vertellen hoe het met me gaat, want nu heb ik geëist dat ze de machines klaar hebben en stuur me voorbeelden van de gegevens om te voldoen aan de geodatabase. En als alles goed gaat, worden die stapsgewijze tutorials en ondersteuningstips misschien op deze blog geladen.

5 Antwoorden op "Voorbereiding op de ArcGIS-cursus"

 1. Wat betreft de handleidingen, ik heb ArcGIS niet meer dan die welke daar op internet zijn verkregen. En met de gids die ik aan het voorbereiden ben voor de gemeente die ik ga vergezellen, als ik die heb zal ik hem hier delen, ik ga nog steeds rauw.

 2. Hallo vriend Carlos.
  Een plezier om te weten dat deze ruimte je heeft gediend, is een reden voor de blog. Uw onderwerp is breed en ik kon u geen magische formules geven als antwoord, maar ik zal u enkele criteria geven die nuttig kunnen zijn.

  Als u commerciële softwarelicenties hebt, waarin aanzienlijke bedragen zijn geïnvesteerd, raad ik af om naar gratis software te migreren. Welnu, migratie houdt ook een andere investering in.

  Maar als er niet veel is geïnvesteerd en er een capaciteit is om een ​​deel van wat gepland was voor licenties en ontwikkeling te investeren, zijn gvSIG, PostGIS, mapserver, Bender of qGIS platforms met voldoende volwassenheid voor constructie en publicatie, met online ondersteuning met de communities die de implementatie aansturen. Zelfs Venezuela is een gebied waar voor deze doeleinden gunstige omstandigheden zijn.

  Als ik ze bezoek ... zou ik het met mijn tijd moeten zien, maar heb het vertrouwen om me naar de redacteur (at) geofumadas (dot) com e-mail te schrijven en we kunnen praten over manieren waarop ik je kan helpen.

  groetjes naar Venezuela

 3. Groeten, mijn vriend, ik ben echt een actieve bezoeker van je pagina, kijk naar de huidige tijden dat we hier werken in de staat La Caipatal de Venezuela in een project genaamd Lara Digital, waar het geografische informatiesysteem van onze staat een van de De fundamentele onderdelen van het project. We werken met argis 9.1 en voor de publicatie in wed onder flex die de api in het netwerk ons ​​enorm heeft geholpen, maar de mensen van de esri hebben ons een demo gegeven?, Zelfs als het mogelijk is dat we Ik zal de handleidingen van de cursus die je doet naar mijn e-mail sturen, evenals de mogelijkheid om enkele argishandleidingen te hebben die we graag willen helpen. Kijk een ander ding dat ik je heb verteld, is dat we de noodzaak hebben onderzocht om te migreren naar gratis software, je kent de kosten van de mensen van Esri, maar ik heb geen gids van iemand die me vertelt dat het de beste is in open mond, kijk ik denk dat jij de Ice cream dad wil zeggen dat de zeer voorbereide persoon in GIS graag wil dat je me helpt en als je een voorstel wilt sturen om onze stad te bezoeken. In afwachting van uw bijdrage en uw hulp in dit verband, neemt hij op een zeer gecoördineerde manier afscheid van de warme landen van Barquisimeto-Venezuela. Een actieve geofumada-bezoeker.

  Carlos Oropeza

 4. Ik was geïnteresseerd in je laatste lijnen.

  Dat alles goed lijkt en dus kunnen we op die tutorials rekenen.

  groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.